Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 710 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 710 Артикула.

Подемна техника

В категория подемна техника в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете голямо разнообразие от крикове, лебедки, строителни макари, плъзгачи, хидравлични преси, сапани, стойки и трегерови скоби от водещи производители на достъпни цени.

 

Крикове:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете огромно разнообразие от крикове за повдигане на тежки и големи товари от доказани производители, използващи се главно в авторемонтните работилници. Криковете, които предлагаме са с различна товароподемност и в няколко варианта - крикове латерна, крикове тип крокодил и крикове хидравлични.

 

Лебедки:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете разнообразие от лебедки за повдигане или спускане на товари по време на строителни, ремонтни, производствени и монтажни дейности - автолебедки, лебедка с тресчотка, лебедки електрически, лебедки за теглене и макари полиспасни верижни.

 

Макари строителни:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете строителните макари за по-лесно повдигане и преместване на тежки товари с товароподемност 500 кг и 1000 кг и модели с затворена или отворена кука, дебелина на въжето от 6 до 16 мм с марка TOPSTRONG, намиращи широко приложение в  строителството.

 

Плъзгачи:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете релсови плъзгачи с марка HU-LIFT и товароподемност - от 1 до 3 тона, предназначени за окачване на ръчни подемници към греда в хоризонтално движение на товара.

 

Преси хидравлични:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете хидравлични преси с или без манометър със сила на натиска 10 или 12 тона, използващи се в почти всички индустриални предприятия за пресоване на лагери, огъване и изправяне на греди и други видове метални изделия.

 

Сапани:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете двуконечни полиестерни сапани с уши с търговска марка HMmullner за повдигане на товари от различни материали, намиращи широко приложение както в леката, така и в тежката промишленост. Полиестерните сапани, които ще откриете при нас са от 1 до 3 тона, дължина от 2 до 6 метра и ширина от 5 до 9 см. и са устойчиви на агресивни химикали, като не се пречупват при обработка на товари с остри ръбове.

 

Стойки:

 

Подпорни стойки за леки и лекотоварни автомобили, използващи се за подпиране на автомобили при повдигане с крик с товароподемност 2 или 3 тона и марка – BONEZZI, RAIDER и RODCRAFT.

 

Трегерови скоби:

 

Трегерови скоби с определена товароподемност, използващи се като аксесоар към ръчните управляеми подемни устройства за лесно и бързо окачване върху греди или колони от профили с двойно Т-образно сечение. В магазини Баш Майстора ще откриете трегерова скоба за подемно-транспортни съоръжения BRANO ZZ 75-220мм с товароподемност 2 тона.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.