Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 787 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 787 Артикула.

Аксесоари за пневматични инструменти

Адапторите (или адаптeрите) са устройства, които правят съвместима връзка между електрическо оборудване или механични устройства, които не могат да бъдат директно свързани. Понякога се водят и конвертери. Нипелите и адапторите са изработени от месинг с антикорозионно покритие и служат за работа с въздух.

 

Пневматичните системи за подаване на сгъстен въздух и други газове вече са доста обширно срещани. Основните качества на тези системи са плътност и надеждност. Специално внимание трябва да се обърне на съединенията, което значи, че пневматичните фитинги трябва да са здрави и качествени.

 

Куплунгите са изработени от месинг, имат антикорозионно покритие и служат за работа с въздух. Те се използват във всички области на промишлеността и транспорта. Осигуряват значителни предимства при често инсталиране и разглобяване на машини и системи, окабеляване в химическата промишленост, при производство на специални ел. табла и др.

 

Манометрите са уреди, които измерват налягането на течност или газ в затворено пространство. Принципът на работа при тях е следния – измерва се херметично натискът, който течността или газа оказват върху определена площ. Налягането е от изключителна важност за всички устройства, машини, системи и процеси, които работят под налягане. Правилното му измерване е от съществено значение, не само за да се осигури нормална експлоатация на съответната система, но и да се предотвратят аварии и нещастни случаи.

 

Накрайниците за помпане на гуми, които предлагаме, намират приложение за всички стандартни вентили за гуми. Изработени са от стомана. Имат бърз и лесен монтаж.

 

Нипелите се използват за резбови връзки между промишлена арматура и тръбни фитинги и се предлагат в различни степени, диаметри и резби.

 

Подготвителните групи са с регулатор за налягане. Повечето от тях имат метален корпус. Компонентите, които предлагат магазини „Баш Майстора“, са влагоуловители и омаслители.

 

Регулаторите за налягане са предвидени за монтаж към пневмогрупа или на друго място, където е необходимо да се регулира налягането на изходящ въздух.

 

Съединителите са изработени от пластмаса и служат за работа с въздух.

 

Холендровата гайка е изработена от метал, а повърхността е хромирана. Този продукт е подходящ за райони, където е нужно свързване чрез външна резба при различни видове смесители.

 

Щуцерите са подходящи при тежки условия – здраво затягане на кабели и проводници, защита от усукване и плътност през целия обхват на стягане. Веднъж монтирани, щуцерите осигуряват трайна гаранция на монтажа. Приложение намират както в жилищното строителство, така и в промишленото.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.