Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 32 443 продукта в наличност и разнообразие от над 3 099 026 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
32 443 продукта в наличност.
3 099 026 Артикула.
1 2 3 ... 6

Продукти от LASERLINER

Фирмата стартира през 1993 г. под покрива на Mayer & Wonisch с първата в света Laser Spirit Level (Спиртно-лазерен нивелир) пуснат в масово производство. От 1997 г. се пускат първите продукти с марката и опаковката на Laserliner.

 

 Днес компанията упражнява независим бизнес в рамките на групата UMAREX с продажби в над 30 страни.

 

Управлението на верига за доставки е ключът към днешните изисквания на търговците на дребно. Всички продукти са на склад, кратко време за доставка, квалифицирани логистични партньори гарантиращи доставката на всяка поръчка в срок. EDI и RMA процедури за постигане на максимална ефективност

 

Laserliner е сериозно ангажирана с разработването и проектирането на своите продукти. Качеството е с абсолютен приоритет, лазерите са проектирани и разработени в Германия и са оптико-електронно коригирани.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 6
1 2 3 ... 6
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.