Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Продукти от LASERLINER

Фирмата стартира през 1993 г. под покрива на Mayer & Wonisch с първата в света Laser Spirit Level (Спиртно-лазерен нивелир) пуснат в масово производство. От 1997 г. се пускат първите продукти с марката и опаковката на Laserliner.

 

 Днес компанията упражнява независим бизнес в рамките на групата UMAREX с продажби в над 30 страни.

 

Управлението на верига за доставки е ключът към днешните изисквания на търговците на дребно. Всички продукти са на склад, кратко време за доставка, квалифицирани логистични партньори гарантиращи доставката на всяка поръчка в срок. EDI и RMA процедури за постигане на максимална ефективност

 

Laserliner е сериозно ангажирана с разработването и проектирането на своите продукти. Качеството е с абсолютен приоритет, лазерите са проектирани и разработени в Германия и са оптико-електронно коригирани.

Покажи повечеПокажи по-малко
Всички новини за LASERLINER
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.