Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 843 продукта и наличност над 4 073 987 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 843 продукта в наличност.
4 073 987 Артикула.

Дробилки

Градинските дробилки са предназначени да преработват и раздробяват градински отпадъчен материал, храсти и клони. Вместимите контейнери и безотказните ножове на всеки електрически инструмент прави дробенето на листа и клони в пъти по-лесно, а удобните ръкохватки – и в пъти по-безопасно.

 

Електрически дробилки за клони

 

Ако искате да спестите време и да улесните работата си с дробилка, при нас може да закупите електрическа такава. Ако пък вече имате такава, не е лошо да разполагате с резервни прави и лопаткови ножове.

 

Някои видове електрически дробилки са с правоъгълен отвор, други – с отвор „детелина“ за подаване на силно разклонен материал, а трети – с наклонена фуния. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите електрическа дробилка според Вашите изисквания, а при затруднение в избора си се свържете с нашите консултанти.

 

Задвижвани от трактор дробилки

 

Дробилките, задвижвани от трактор, се прикачват лесно и бързо за трактора посредством триточково захващане. Някои модели се използват от собственици на големи овощни градини, готи и гатери, а други – за почистване на горски масиви, в които периодично се извършва санитарна сеч.

 

Моторна дробилка за клони

 

Когато Ви се налага да почистите градината, но не разполагате с електрическо захранване, моторната дробилка за клони ще Ви свърши добра работа. Широкият и ходовият механизъм, както и големите колела, улесняват транспортирането и я правят още по-стабилна.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите бензинови градински дробилки на марките BISONTE, LASKI и STIHL.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.