Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.

Дробилки

Есента често е съпътствана от море от клонки и листа, чието гниене може да навреди сериозно на Вашата градина. Предназначението на градинските дробилки е да преработят и раздробят градинския отпадъчен материал, храстите и клоните. Онлайн магазин „Баш Майстора“ Ви помага да разрешите ефикасно проблема си с богат избор от техника на достъпни цени. Вместимите контейнери и безотказните ножове на всеки електрически инструмент прави дробенето на листа и клони в пъти по-лесно, а удобните ръкохватки – и в пъти по-безопасно.

 

Ако искате да спестите време и да улесните работата си с дробилка, при нас може да закупите електрическа такава. Ако пък вече имате такава, не е лошо да разполагате с резервни прави и лопаткови ножове. Някои видове електрически дробилки са с правоъгълен отвор, други с отвор „детелина“ за подаване на силно разклонен материал. В магазин „Баш Майстора“ ще намерите и такива с наклонена фуния. Ако се затруднявате в избора си, свържете се с нашите консултанти.

 

Дробилките, задвижвани от трактор се прикачват лесно и бързо за трактора посредством триточково захващане. Някои модели се използват от собственици на големи овощни градини, гори и гатери, а други – за почистване на горски масиви, в които периодично се извършва санитарна сеч.

 

Когато ви се налага да почистите градината, но не разполагате с електрическо захранване, бензиновата градинска дробилка ще Ви свърши добра работа. Широкият и ходов механизъм и големите колела улесняват транспортирането и я правят още по-стабилна. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите моторни дробилки на марките STIHL и LASKI.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.