Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 064 продукта и наличност над 3 840 859 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 064 продукта в наличност.
3 840 859 Артикула.
Подреди по
Резултати

Сапани

Сапаните се използват за повдигане на товари от различни материали. Те намират широко приложение както в леката, така и в тежката промишленост. Полиестерните сапани са изработени от полиестерна лента с коефициент на безопасност 7:1 и са леки и удобни за експлоатация. Текстилните сапани не увреждат или деформират товарите при повдигане или преместване.

 

Полиестерните сапани се състоят от два слоя лента. Цвета на полиестерните колани се различава в зависимост от тонажа за когото се изработват. Предимствата на полиестерните сапани са, че те са с минималното тегло, което прави работата с коланите изключително лесна и удобна. Сапаните лесно могат да бъдат поставени под товара, и след това да се прикрепят към куката на крана. Текстилни сапани са устойчиви на околната среда, химически агресивни среди, разтворители, вода, масло и други. Работата с текстилни сапани може да се извърши във всички климатични зони. Текстилните колани не губят свойствата си в случай на сериозни температурни промени.

 

Полиестерни колани са предназначени за повдигане и придвижване на различни товари, които изискват меко сцепление, което не нарушава покритието, формата и структурата на товара. Те не се пречупват при повдигане на товари и не повреждат повърхността, с която контактуват, също така колани за повдигане на товари се използват в зривоопасна среда , защото са най – безопасни. Те са устойчиви към агресивна околна среда, а допълнително подсилените уши са изключително издръжливи.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете двуконечни полиестерни сапани с уши с търговска марка HMmullner. Полиестерните сапани, които предлагаме са с товароподемност от 1 до 3 тона, с дължина от 2 до 6 метра и ширина от 5 до 9 см. Всички видове полиестерни сапани са устойчиви на агресивни химикали и не се пречупват при обработка на товари с остри ръбове. Те са UV устойчиви, без стареене на материала или изтъняване и изключително гъвкави и адаптиращи се към желаната форма.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.