Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 934 730 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 934 730 Артикула.
Подреди по
Резултати

Сапани

Сапаните се използват за повдигане на товари от различни материали. Те намират широко приложение както в леката, така и в тежката промишленост.

 

Видове сапани

 

Полиестерните сапани са изработени от полиестерна лента с коефициент на безопасност 7:1 и са леки и удобни за експлоатация. Текстилните сапани не увреждат или деформират товарите при повдигане или преместване.

 

Полиестерните сапани се състоят от два слоя лента. Цветът на полиестерните колани се различава в зависимост от тонажа, за когото се изработват. Предимствата на полиестерните сапани са, че те са с минималното тегло, което прави работата с коланите изключително лесна и удобна. Сапаните лесно могат да бъдат поставени под товара, и след това да се прикрепят към куката на крана.

 

Текстилните сапани са устойчиви на околната среда, химически агресивни среди, разтворители, вода, масло и други. Работата с текстилни сапани може да се извърши във всички климатични зони. Текстилните колани не губят свойствата си в случай на сериозни температурни промени.

 

Полиестерни колани са предназначени за повдигане и придвижване на различни товари, които изискват меко сцепление, което не нарушава покритието, формата и структурата на товара. Те не се пречупват при повдигане на товари и не повреждат повърхността, с която контактуват, също така колани за повдигане на товари се използват във взривоопасна среда , защото са най – безопасни. Те са устойчиви към агресивна околна среда, а допълнително подсилените уши са изключително издръжливи.

 

Защо да изберете сапан от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме сапани, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.