Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 468 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 468 Артикула.
Подреди по
Резултати

Трегерови скоби

Трегеровите скоби са проектирани за използване като аксесоар за ръчни управляеми подемни устройства с определена товароподемност. Те са подходящи за използване като преносим комплект инструменти по време на сглобяване, ремонт, както и за други дейности. Важно е да знаете, че при трегеровите скоби теглото на товара не трябва да надвишава номиналната товароподемност! В магазини „Баш Майстора“ ще откриете трегерови скоби товароподемност до 3.2 тона.

 

Трегеровата скоба BRANO ZZ 75-220 мм/2.0т е предназначена специално за лесно и бързо окачване на ръчно управляеми подемни устройства с подходяща товароподемност върху греди или колони от профили с двойно Т-образно сечение. Подходяща е за използване като преносим комплект инструменти по време на сглобяване, ремонт, както и за други дейности.

 

Трегеровата скоба BRANO ZZ 75-220 мм/3.2т е проектирана за използване като аксесоар за ръчни управляеми подемни устройства BRANO. Подходяща е за използване като преносим комплект инструменти по време на сглобяване, ремонт, както и за други дейности.

 

В категорията Подемна техника в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от крикове, лебедки, строителни макари, плъзгачи, хидравлични преси, сапани, стойки и трегерови скоби от водещи производители на достъпни цени. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.