Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 291 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 291 Артикула.
Подреди по
Резултати

Трегерови скоби

Трегеровите скоби са проектирани за използване като аксесоар за ръчни управляеми подемни устройства с определена товароподемност. Те са подходящи за използване като преносим комплект инструменти по време на сглобяване, ремонт, както и за други дейности. Важно е да знаете, че при трегеровите скоби теглото на товара не трябва да надвишава номиналната товароподемност.

 

Трегеровите скоби са предназначени специално за лесно и бързо окачване на ръчно управляеми подемни устройства върху греди или колони от профили с двойно Т-образно сечение.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете трегерови скоби с товароподемност до 10 тона на чешката марка BRANO.

 

Защо да изберете трегерова скоба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме трегерови скоби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.