Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 055 продукта и наличност над 4 601 673 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 055 продукта в наличност.
4 601 673 Артикула.
Подреди по
Резултати

Трегерови скоби

Трегеровите скоби са проектирани за използване като аксесоар за ръчни управляеми подемни устройства с определена товароподемност. Те са предназначени специално за лесно и бързо окачване на ръчно управляеми подемни устройства с подходяща товароподемност върху греди или колони от профили с двойно Т-образно сечение. Трегеровите скоби са подходящи за използване като преносим комплект инструменти по време на сглобяване, ремонт, както и за други дейности.

 

Важно е да знаете, че при трегеровите скоби теглото на товара не трябва да надвишава номиналната товароподемност!

 

В магазини Баш Майстора ще откриете трегерова скоба за подемно-транспортни съоръжения BRANO ZZ 75-220мм с товароподемност 2 тона.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.