Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.

Доставка

Bashmaistora.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв. с изключение на някои артикули, които са с етикет извън габаритен продукт. В случайте, когато стойността на вашата поръчка е под 99 лв. или измежду поръчаните продукти присъства извън габаритен продукт, клиента сам заплаща разноските по доставката, като те се определят по ценовата листа на използвания куриер. Продуктите поръчани от онлайн магазин Баш Майстора могат да бъдат доставени в цялата страна. Използваните от нас куриерски услуги са на фирмите Спиди АД и Еконт Експрес ООД, като за всички пратки без изключение се изпращат с опцията преглед и тест преди плащане.

Магазин Баш Майстора Ви предоставя удобството сами да изберете начин на доставка, който е най-удобен за вас:

 1. До адрес
  - Стоките се доставят до вратата на апартамента на функциониращи жилищни сгради и работещ асансьор.
  - Стоките се доставят до входа на сграда, когато тя е в груб строеж.
  - Стоките се доставят до вратата на двора, ако къщата е с дворно място.
   
 2. До офис на куриер
  -
  офиси на Спиди АД
  - офиси на Еконт Експред ООД (за поръчки под 99 лв)
   
 3. Вземи от магазин
  - търговската мрежа от магазини "Баш Майстора"


Доставките до адрес се обслужват от Спиди Ад с услугата експресна пратка. Ако нежелаете да сте обвързани с изчакване на куриера на адрес, сайтът ни Ви предоставя опцията да заявите вземането на поръчката в най-близкия за вас офис на куриер. Ще получите смс известие, когато доставката е пристигнала в избраният от Вас офис. Молим нашите клиенти да имат предвид, че е възможно някои населени места да нямат офис на спедитор. Налична е и опцията е да вземете поръчка направена през уебсайта от търговската мрежа на магазини Баш Майстора. Ако при онлайн поръчка изберете опцията „вземи от магазин“, Вие няма да заплатите доставка и поръчаните артикулите ще Ви бъдат запазени и подготвени в посочения от вас магазин за 24 часа от пускането на поръчката.

Поръчки на стоки заявени след 14:00 часа или в почивен ден ще бъдат обработени на следващия работен ден. Заявки с избран метод плащане по банков път, ще се обработват след постъпване на превод по сметка. Рекламации се приемат в момента на получаване на стоката, в противен случай, отпада това право.


извън габаритен продукт* - е продукт с нестандартно тегло или размер

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.