Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.

Работно облекло

Работното облекло е изключително важно за всяка сфера на дейност, неговото предназначение е да предпазва от всякакви външни въздействия и увреждания по време на работа. Изборът на подходящо работно облекло трябва да бъде съобразен със сферата на дейност, от която зависи материята, степента на подвижност и куп други фактори, които трябва да се вземат под внимание относно какъв тип работно облекло би бил най-подходящ.

 

Освен да бъде съобразено с характера на извършваната дейност и възможните заплахи, работното облекло трябва да изглежда естетически красиво, а работещият да се чувства удобно и комфортно в него.

 

Видове работно облекло

 

Работните гащеризони са проектирани да осигуряват защита срещу механично въздействие (минимални, незначителни механични наранявания). Устойчиви са на износване и протриване.

 

Работните грейки са практични, леки и удобни, разполагат с ципове до горе и тик-так копчета. Съобразени са със спецификата на повечето дейности и са създадени така, че да създадат удобна работа на височина, когато необходимите инструменти и принадлежности трябва да са винаги под ръка.

 

Работните панталони разполагат с висящи външни джобове за инструменти и дребни материали и с джобове на коленете, пригодени за наколенки. Изработени са от здрав плат, повишават сигурността и удобството Ви по време на работа.

 

Предпазните престилки намират широко приложение в много сфери на дейност, те не само предпазват дрехите от намокряне или замърсяване, но често защитават и от изгаряния, наранявания, случайни попадения на малки твърди частици, летящи с висока скорост.

 

Работните суичъри са удобни и комфортни и са с дълъг ръкав и качулка. Изработени са от здрав плат с преден топъл джоб за ръцете и повишават удобството Ви по време на работа.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите работни тениски с къс ръкав, изработени от полиестер и полипамук, които се предлагат във варианти с яка и без яка.

 

При работа на открито през зимният период е необходимо използването на подходящо за сезона работно облекло, включително и шапка. Шапката предпазва от студ и е изключително комфортна при носене.

 

Работните якета, които ще откриете при нас, осигуряват необходимия комфорт по време на работа и удобство по време на използване. Зимните работни якета, които предлагаме са водоустойчиви и водонепромокаеми и могат да се използват не само като работни, а и като ежедневни зимни якета.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.