Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 563 907 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 563 907 Артикула.

Бояджийска техника

В магазини Баш Майстора ще откриете бояджийска техника и машини на водещи производители, доказали се през годините. В тази категория ще откриете висококачествени машини за безвъздушно боядисване и бояджийски пистолети.

 

Машини за безвъздушно боядисване:

 

Машините за безвъздушно боядисване са често използвани, както от професионалисти, така и домашни майстори. Машините за безвъздушно боядисване предлагат изключително висока производителност за разлика от традиционните методи на нанасяне на бои с пистолет и сгъстен въздух или четка / валяк.

 

Основното предимство на машините за безвъздушно боядисване е високата покриваемост и равномерното нанасяне, тъй като при този тип технология за процеса на пулверизиране не се използва сгъстен въздух. Машините за боядисване се използват в строителството и промишлеността за боядисване на сгради, съоръжения, къщи, апартаменти, производствени помещения, магазини, халета, фасади, складове, стени, покриви, мебели, метални конструкции и други.

 

Те намират широко приложение за нанасяне на различни видове водоразтворими бои като латекс, лакове и други, върху гладки и структурирани повърхности. С машини и електрически помпи за боядисване ще си осигурите лесен и икономичен начин за нанасяне на бои и покрития, ще спестите време, материали и човешки ресурси. Най-разпространеният метод на боядисване в строителството е безвъздушният.

 

Пистолети бояджийски:

 

Бояджийските електрически пистолети са най-добрите помощници за боядисване с различни видове бои. С електрически пистолет работата протича значително по-бързо, боята се нанася на равномерен слой, по повърхността не остават замърсявания.

 

Електрическите бояджийски пистолети могат да са безкомпресорни и пневматични, оборудвани с външен или вътрешен компресор. Качествените електрически бояджийски пистолети могат да работят не само с течни водно-емулсионни бои, но и с вискозни лакове, алкидни емайллакове и лакове за дърво. С тях се работи по-леко, а резултатите от боядисването ще удовлетворят и най-претенциозните клиенти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.