Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 789 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 789 Артикула.

Бояджийска техника

В търговските обекти на Баш Майстора ще намерите бояджийска техника и машини, които са доказани през годините. В категорията ще намерите качествени машини за безвъздушно боядисване и бояджийски пистолети.

 

Машини за безвъздушно боядисване

 

Професионалистите и домашните специалисти непрекъснато ползват машини за безвъздушно боядисване. Предоставят много голяма производственост за разлика от обичайните способи за нанасяне на боя с пистолет и сгъстен въздух или четка/валяк.

 

Преимущества и приложения на машините за безвъздушно боядисване

 

Основното предимство на машините за безвъздушно боядисване е високото покриване и равното нанасяне. При този тип метод за пръскане не се ползва кондензиран въздух. Бояджийските машини се ползват в строителната дейност и при боядисване на постройки, инсталации, промишлени сгради и други.

 

Те имат голямо разпространение за наслагване на многообразни видове разтворими във вода бои като латекс, лак и други върху гладки повърхнини. С машините и електрическите помпи за боядисване ще си гарантирате достъпен и пестелив начин за нанасяне на бои, ще спестявате време и физическа сила.

 

Най-общоприетият способ на боядисване в строителните дейности е безвъздушният.

 

Пистолети бояджийски

 

Бояджийските електрически пистолети са най-добрите помощници за боядисване с многообразни видове бои. С електрически пистолет работата протича значително по-бързо, боята се нанася на равен слой, по повърхнината не остават замърсявания.

 

Електрическите бояджийски пистолети могат да са безкомпресорни и пневматични, оборудвани с външен или вътрешен компресор. Качествените електрически бояджийски пистолети могат да работят не само с течни водни емулсионни бои, но и с вискозни лакове, алкидни емайллакове и лакове за дърво.

 

При нужда от помощ не се колебайте да се насочите към нашите експерти за допълнителна консултация.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.