Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 618 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 618 Артикула.
Подреди по
Резултати

Обтегачи за стягане

Обтегачите за стягане са конструктивни елементи в строително-монтажните/кофражните активности. Произведени са по високи стандарти и имат висока устойчивост при огъване и тежест. Ползват се за фиксиране на кофраж.

 

Освен, че са издръжливи, те имат и дълъг живот при натоварена работна дейност. Поради това е възможно да се редуцира материалът, който се използва, както и да се намалят разходите. Обтегачите за стягане обикновено се използват в строителството и при ремонтни дейности.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите обтегачи за стягане на италианската марка LEGNOTRE.

 

Защо да изберете обтегач за стягане от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме обтегачи за стягане, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.