Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

Греси

Подобно на маслото, универсален грес няма. За всеки тип машинни части и компоненти има специална грес, която да отговоря на различни параметри и да има различен вискозитет. Препоръчително е да се използва в специфични приложения. Съществуват греси за използване при високи и ниски температури, за вакуум и високи налягания, водоустойчиви, устойчиви към външни климатични условия, такива с проникваща и/или задържаща способност и др. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете универсална, силиконова и високооборотна грес със 100% гаранция за качество.

 

Високооборотната грес MtS 10 мл е подходяща за смазка на метални механики, работещи с високи скорости при средни до големи натоварвания и налягане в широк температурен диапазон от -20 до +240 C, пиково до 300 C. Намира приложение при смазката на сервомотори, направляващи високооборотни лагери, редуктори, вентилатори и др.

 

Високооборотната грес STIHL Superlub FS 225 гр е подходяща за затворени предавателни кутии с цилиндрични зъбни колела, както и с конусни зъбни предавки и други промишлени редуктори. Има висока проникваща способност, съчетана с добра полепваща способност. Устойчива е на високи температури и натоварване. Намалява износването и защитава от корозия.

 

Високооборотната грес STIHL Superlub FS (40 гр, 80 гр) е специално предназначена за редуктори на моторни коси, храсторези и тримери. Намалява износването и защитава от корозия. Подходяща е за всички моторни коси и храсторези с марката STIHL.

 

Графитната смазка MKS 10 мл е подходяща за смазка на тежконатоварени механизми, работещи при ниски скорости в условия на висока влажност и замърсена среда. Намира приложение при верижни предавки, триещи се части. При предварителна обработка MKS прави възможно бъдещо разглобяване на резбови и други съединения, изложени на високи температури и агресивна среда.

 

Графитната смазка СТЕАЛИТ К-2 Г 0.400 кг е предназначена за смазка на груби, тежконатоварени механизми като открити зъбни предавки, резбови съединения, ресори и ходови винтове. Работоспособна е в границите от -20 до +60°C.

 

Гресът BOSCH 100 мл увеличава експлоатационния живот на свредлото и секача. Смазочният материал осигурява оптимално функциониране и дълъг експлоатационен живот на машини и консумативи. Подходящ е за опашки на SDS свредла и секачи.

 

Гресът BOSCH 30 мл се използва за опашката на свредла, шила и длета. Предназначен е за моделите PBH 300, GBH 3-28 DRE, GBH 4-32 DFR, GBH 5-38 D, GBH 5-40, GBH 5-40 DCE, GBH 7-46 DE, GBH 8-45 DE, GBH 11 DE.

 

Гресът MAKITA 100 мл намира приложение за опашки на свредла, шила и длета. Регулярната смазка на опашките на свредлата и секачите води до оптимално функциониране и дължина на живот на консумативите и на патронниците.

 

Литиевата универсална грес СТЕАЛИТ Лител MS 0.300 кг се използва за автомобилни и индустриални лагери, автомобилни карета, ресори, верижни и зъбни предавки.

 

Литиевата универсална грес СТЕАЛИТ Лител MS 3.000 кг е предназначена за смазка на автомобилни и индустриални лагери, автомобилни карета, рестори, тежконатоварени верижни и зъбни предавки и други триещи се механизми.

 

Литиевата универсална грес СТЕАЛИТ Лител Y-2 0.400 кг се използва за всички видове лагери, шарнирни и зъбни механизми, електрически машини.

 

Литиевата универсална грес СТЕАЛИТ Лител Y-3 0.400 кг е предназначена за смазка на плъзгащи се и търкалящи се лагери, работещи при нормални натоварвания в температурен интервал от -25 до +120°C.

 

Силиконовата грес MSS 5 мл служи за смазка на пластмасови механизми, каучукови изделия, метални и комбинирани механизми, работещи при големи температурни амплитуди и наситена на агресивни вещества среда.

 

Универсалната грес MGS 10 мл е предназначена за смазка на търкалящи и плъзгащи лагери, зъбни предавки, електромотори и вентилатори.

 

Универсалната грес PRESSOL 400 мл е устойчива на вода, на силиконова основа.

 

Полиуретанови пяни, силикони и спрейове може да намерите в онлайн магазина на „Баш Майстора“, както и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.