Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 207 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 207 Артикула.
Подреди по
Резултати

Греси

Греста e пастообразна смазка, емулсия от минерални и/или растителни масла, сапун като сгъстител и специални добавки, използвани за ограничаване на триенето в движещите се части на машината.

 

Гресите се характеризират с висок начален вискозитет, който бързо намалява при натоварване на срязване (натоварването върху тънкия слой смазка между триещите се повърхнини) до вискозитета на маслото на греста – практическите предимства на гресите се дължат към поведението им на ненютонова течност.

 

Срещат се греси за ползване при различни температури, за вакуум и голямо налягане, водоустойчиви, издръжливи към външни климатични обстоятелства, такива с вмъкваща и/или задържаща способност и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете литиева грес, графитна грес, силиконова грес и високооборотна /високотемпературна грес със 100% гаранция за качество.

 

Защо да изберете грес от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме греси, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.