Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 924 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 924 Артикула.

Строителна химия

Категорията „Строителна химия“ обединява най-често използваните продукти в ремонтните дейности и строителната индустрия. Тези продукти са най-често използваните от всеки професионален работник или домашен майстор. Пример за такива можем веднага да посочим – лепила, силикони, грундове и т.н. Строителната химия има широк обхват и може да се групира в няколко категории:

 

В продуктовата гама на магазини „Баш Майстора“ може да намерите химически анкери и аксесоари към тях, бои, гелове за възстановяване и ремонтиране, лепила, добавки за бетони, кофражни масла, осигурители на резби, почистващи препарати, продукти за градина, полиуретанови пяни, ремонтни стикове, силикони, спрейове и уплътнители.

 

За разлика от други крепежни елементи на пазара, които само фиксират дадени елементи или запълват дадено пространство в определена среда, химическите и други видове анкери ги свързват.

 

Мрежичката за химически анкер се монтира в различни отвори и се използва при необходимост, когато строителният блок е с големи кухини и самата тухла е с определени пространства.

 

Смесителният накрайник за химически анкер FRIULSIDER/KEM-UP 214 мм с италиански произход служи за равномерно смесване на двата компонента на химическия анкер.

 

Четката FISCHER BS за почистване на отвори, налична в различни милиметри, е предназначена за почистване на пробивни отвори в бетон, кухи строителни материали и зидария.

 

С гелoвете за възстановяване и ремонтиране може да се ремонтират и възстановяват разнообразни наранени повърхности.

 

Епоксидни лепила, лепила за кантиращи машини, монтажни и лепила уплътнители на водещи производители може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”.

 

Кофражните масла се използват за обмазване на металните и дървените форми за производство на бетонни и стоманобетонни елементи с цел предотвратяване залепването и предпазването на кофража от корозия.

 

Вижте онлайн строителна химия в магазини Баш Майстора с пълни технически характеристики.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.