Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни триони

Акумулаторните верижни триони са много лесни за управление и поддръжка. С тях се постигат оптимални резултати срещу минимални усилия. Батериите им са издръжливи и са снабдени с безотказна защита против претоварване, а тихият режим на работа прави тези инструменти подходящи и в градска среда. Без резачка процесът на рязане на дърва, клони, дървени трупи и дъски е достатъчно сложен, отнемащ време, много усилия и не чак толкова качествен. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите акумулаторни триони на водещите марки DEWALT, KARCHER, MAKITA, STIHL и др.

 

Верижният акумулаторен трион DEWALT DCM565P1 e със система за автоматично смазване на веригата, съкращава времето за обслужване и удължава живота на веригата.

 

Акумулаторната кастрачка RAIDER RDP-SPS20 Set е подходяща за рязане на високи клони. Телескопичната дръжка Ви позволява да достигнете труднодостъпни места лесно и удобно без необходимост от използване на стълба.

 

Верижният акумулаторен трион HITACHI/HIKOKI CS3630DA има компактен дизайн и мощен безчетков мотор и се отличава с ниско ниво на шум. Доставя се без батерии и зарядно устройство.

 

Верижният акумулаторен трион KARCHER CNS 18-30 Battery намира приложение при рязането на по-тънки клони, премахване на клони от дърветата и рязането на дърва за огрев.

 

Верижният акумулаторен трион KARCHER CNS 36-35 Battery е със система за опъване на веригата без допълнителни инструменти и автоматично омасляване на веригата. Комбинацията от спирачка на веригата и двустъпково отключване правят верижният трион особено безопасен.


Верижният акумулаторен трион RAIDER RDP-SBCS20 Solo е снабден с удобен лост за фиксиране на веригата и шината, както и ергономична гайка за безключово опъване на веригата.

 

Верижният акумулаторен трион RAIDER RDP-SCHS20 (Set, Solo) може да се използва за кастрене или за поваляне на малки дървета. Характеризира се с лекотата си на използване, намалените нива на шум и пълната липса на вредни емисии.

 

Верижният акумулаторен трион с удължител KARCHER PSW 18-20 Battery е идеален за поддържане на високи дървета. Практичният колан за носене през рамо позволява работа в продължителни периоди без допълнително натоварване.

 

Акумулаторни триони на марките BOSCH, MAKITA и STIHL може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.