Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 304 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 304 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни триони

Акумулаторните верижни триони се захранват с батерии и комбинират тихата работа на електрическия трион с кабел с мобилността на бензиновия.

 

Акумулаторната резачка е лесна за поддръжка и управление и отговаря на високите изисквания на потребителите по отношение на мощност, тишина и комфорт при работа.

 

Акумулаторният верижен трион е идеален за рязане на дърва, поддържане на дом, двор и градина, както и при ползване в затворени помещения с ограничение на шума. Той е идеалното решение за собственици на жилища с дворове и градини.

 

Изключително висококачествените уреди на акумулаторната система са перфектни за професионална употреба. Изключително лесни са за управление и поддръжка, а с тях се постигат оптимални резултати срещу минимални усилия.

 

Батериите им са издръжливи и са снабдени с безотказна защита против претоварване, а тихият режим на работа прави тези инструменти подходящи и в градска среда. Без резачка процесът на рязане на дърва, клони, дървени трупи и дъски е достатъчно сложен, отнемащ време, много усилия и не чак толкова качествен.

 

Защо да изберете акумулаторни триони от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни верижни триони, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.