Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 883 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 883 Артикула.
Подреди по
Резултати

Работни престилки

Работните престилки намират широко приложение в много сфери на дейност, те не само предпазват дрехите от намокряне или замърсяване, но често защитават и от изгаряния, наранявания, случайни попадения на малки твърди частици, летящи с висока скорост и други.

 

Сред предпазните средства за заварчици особено място заемат предпазните престилки за заварчици. Престилките защитават предната част на торса от средата на гърдите до коленете и предпазват от топлина и огън (искри, пръски от разтопен метал, шлаг и нагорещени частици), механични въздействия (протриване, срязване, пробождане) от инструменти и материали.

 

Предпазните престилки защитават предната част на торса от средата на гърдите до коленете. Предпазват от топлина и огън, механични въздействия от инструменти и материали.

 

Защо да изберете работна престилка от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме работни престилки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.