Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 267 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 267 Артикула.
Подреди по
Резултати

Работни престилки

Предпазните престилки намират широко приложение в много сфери на дейност, те не само предпазват дрехите от намокряне или замърсяване, но често защитават и от изгаряния, наранявания, случайни попадения на малки твърди частици, летящи с висока скорост и т.н.

 

Сред предпазните средства за заварчици особено място заемат предпазните престилки за заварчициПрестилките защитават предната част на торса от средата на гърдите до коленете и предпазват от топлина и огън (искри, пръски от разтопен метал, шлаг и нагорещени частици), механични въздействия (претриване, срязване, пробождане) от инструменти и материали.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите престилки за заварчици от естествена кожа с размери 80x100 см с закопчаване с велкро и престилка за заварчици PVC с размери 90х120 см, предлагаща се в два цвята – бял и зелен.

 

Предпазната престилка STENSO BIANCA се предлага в два цвята – бял и зелен. Защитава предната част на торса от средата на гърдите до коленете. Предпазва от топлина и огън, механични въздействия от инструменти и материали.

 

Предпазната престилка STRUVE се закопчава с велкро и е от естествена кожа. Предпазва от топлина и огън, механични въздействия от инструменти и материали. Защитава предната част на торса от средата на гърдите до коленете.

 

В категорията Предпазни средства в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от защитни маски, антифони, каски, ръкавици, шапки и др. от водещи производители на достъпни цени. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.