Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 727 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 727 Артикула.

Скелета и стълби

Монтажни степенки

 

Монтажните степенки са стабилни работни площадки от алуминий за работа по техническата поддръжка и монтажните работи. Стъпалата от рифелована алуминиева ламарина осигуряват безопасно качване и удобен строеж.

 

Скелета

 

Скелето е временна конструкция, която поддържа оригиналната конструкция и служи като платформа при извършване на строителни работи. То е често използвано както при строителство, така и при ремонтни дейности. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите алуминиеви скелета, подвижни безболтови скелета, тръбни и фасадни рамкови скелета.

 

Стълби

 

Стълбите се използват в изключително разнообразие от ежедневни и професионални дейности. Леки, мобилни и компактни, алуминиевите стълби са предпочитани във всеки дом, офис и строително-ремонтен обект. Алуминиевите стълби, които може да намерите тук, са предназначени за домакинството и професионални дейности.

 

Защо да изберете стълби и скелета от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стълби и скелета, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.