Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 544 продукта и наличност над 3 812 998 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 544 продукта в наличност.
3 812 998 Артикула.

Скелета и стълби

В категория скелета и стълби в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от качествени алуминиеви скелета, подвижни безболтови скелета, тръбни скелета и фасадно рамкови скелета, както и разнообразие от алуминиеви и дървени стълби от водещи производители на достъпни цени.

 

Скелетата са често използвани, както при строителство, така и при ремонтни дейности.

 

Алуминиевите скелета са проектирани да се използват в много варианти. Благодарение на леката и подвижна конструкция, този тип скелета позволяват да бъдат използвани на височина до 14 метра, като самостоятелни кули и са снабдени с колела, за да могат да се преместват лесно и бързо от едно място на друго без да се налага да се разглобяват.

 

Подвижните безболтови скелета се изграждат на модулен принцип, с което се постига желаната работна височина. Фиксираните размери и ниското тегло на всеки един от модулите позволяват удобно и лесно преместване от едно работно място на друго. Подвижното безболтово скеле се използва за монтаж на окачени тавани, електрическа инсталация, строителни, бояджийски, реставрационни, топлоизолационни и други дейности.

 

Тръбните скелета са традиционно решение и за най-сложните проекти! Там където рамковите скелета не могат да се справят, се конструира тръбно скеле. Основните елементи са тръби, жабки, пети, тръбни съединители и удължители. Тези скелета се изграждат на модулен принцип, с което се постига желаната работна височина. Тръбните скелета се използват за работа по фасада на гради, монтаж на окачени тавани, електрическа инсталация, строителни, бояджийски, реставрационни, топлоизолационни и други дейности.

 

Фасадните рамкови скелета се използват за извършване на мазачески и зидарски работи, за монтаж на стоманени конструкции, облицовки, реставрации и бояджийски и ремонтни дейности. Представлява тръбна рамкова конструкция, която се сглобява на модулен принцип без болтови връзки, което позволява бърз монтаж и демонтаж.

 

Стълбите предлаганите от нас са предназначени за строителството, ремонтите и бита – дървени стълби, двураменни алуминиеви стълби, еднораменни алуминиеви стълби, многофункционални алуминиеви стълби и трираменни алуминиеви стълби.

 

Алуминиевите стълби са леки, мобилни и компактни и са предпочитани във всеки дом, офис и строително-ремонтен обект. Алуминиевите стълби, които ще откриете в магазини Баш Майстора са предназначени както за домакинството, така и за професионални дейности.

 

Въпреки масовата употреба на алуминиевите стълби в днешно време, дървените стълби все още намират място в нашето ежедневие, било то за битови цели, било като помощник в извършване на строителни и ремонтни дейности. Те са изработени от качествен изсушен дървен материал и се отличават с голяма здравина и качество на изработката.

 

Освен алуминиеви и дървени стълби на ваше разположение са и метални стълби, подходящи както за дома, така и за строително-ремонтните дейности. По-голямото им тегло обуславя и тяхната по-голяма стабилност. Всички метални стълби, които ви предлагаме тук, са изработени от здрави материали, устойчиви на корозия.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете огромно разнообразие от скелета и стълби на склад от водещи производители на достъпни цени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.