Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 214 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоба за тръби 50902 метална двустранна

Металната двустранна скоба за тръби 50902 има прост и бърз монтаж. Служи за фиксиране на проводници, гъвкави и твърди пластмасови тръби и защитни метални тръби.

 

Двустранната метална скоба за тръби 50902 има галванизирана повърхност за защита от корозия. При фиксиране към бетон препоръчваме набивни пирони.

 

Защо да изберете метална двустранна скоба за тръби 50902 от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме метални двустранни скоби за тръби 50902, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Разнообразие от скоби може да намерите в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.