Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 792 557 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 792 557 Артикула.

Самонарезни винтове

Самонарезните винтове се навиват в меки материали, като сами врязват в него вътрешна резба. При винтовата връзка няма гайка. Главата на винта има по-специфична форма, най-често е проектирана да улесни навиването на винта.

 

По-голяма част от винтовете се затягат по посока на часовниковата стрелка, а резбата им е дясна. По рядко се използват тези с лява резба. Най-често ползваните инструменти за затягане са отвертки, гаечен ключ, имбусни ключове и други.

 

Видове самонарезни винтове

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите разнообразие от самонарезни винтове – за гипсофазери, метал, дърво, гипсокартон ситна и едра стъпка, директен монтаж, метал с широка, полуобла и конусна глава, както и комбинирани винтове.

 

Винтът за метал конусна глава е с поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2. Изработен е по DIN7982.

 

Винтовете за Аquapanel са разработени специално за закрепването на AQUAPANEL циментови плоскости върху конструкции от дърво и метал с различни дебелини.

 

Винтът за гипсокартон с едра стъпка служи за навиване в дърво и се ползва при монтаж на гипсокартон към дървена конструкция.

 

Винтовете за гипсокартон със ситна стъпка са подходящи за навиване в ламарина. Ползват се при монтаж на гипсокартона към металния CD или UD профил.

 

Винтовете за гипсофазер с едра стъпка се ползват за закрепване на гипсофазерни плоскости при облицовки на стени и тавани в закрити помещения.

 

Винтът за директен монтаж е с плоска глава за метални и пластмасови прозорци и цилиндрична за скрит монтаж при дървени прозорци.

 

Винтовете за дърво с конусна глава са изработени от висококачествена стомана, жълто поцинковани.

 

Винтът за дърво с шестостенна глава е изработена по DIN 571. Има поцинкована повърхност.

 

Винтът за метал с полуобла глава е с поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH1. Изработен е по DIN7981.

 

Винтовете за пластмаса с конусна глава са самонарезни и имат поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2.

 

Комбинираните винтове са подходящи за дърво и имат поцинкована повърхност.

 

Самонарезните винтове за метал с широка глава са с кръстат шлиц PH2 и имат поцинкована повърхност.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.