Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 304 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 304 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоба за тръби 51500 пластмасова едностранна

Едностранната пластмасова скоба за тръби е окомплектована с винт с цилиндрична глава. Подходяща е за тръби и кабели. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите пластмасови едностранни скоби за тръби 51500 на марката FRIULSIDER.

 

Защо да изберете пластмасова едностранна скоба за тръби 51500 от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пластмасови едностранни скоби за тръби 51500, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.