Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 071 продукта и наличност над 3 990 229 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 071 продукта в наличност.
3 990 229 Артикула.

Свредла

Свредлата за бетон са една неизменна част от оборудването на майстора и неговите ежедневни дейности при ремонт или строителство. Използват се за пробиване на различни видове материали, включително и бетон. Свредлото е средството, чрез което се създават отвори в обработвания материал до постигане необходимата дълбочина. Свредлото само по себе си представлява цилиндрична метална част, в края на която се намира режещия или пробивния накрайник, наричан често “глава”. В основата му е разположена т.нар “опашка на свредлото”, която представлява специална форма за SDS-Quick, SDS-max, SDS-plus, цилиндрична опашка, или шлицов захват.

 

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме голямо разнообразие от свредла за дърво – винтови, плоски, с фрезенк, с цилиндрична опашка с държач, спирални свредла, за панти, както и такива за многошпинделна машина. При нас ще намерите голямо разнообразие, реномирани марки и наличности на склад. Изберете сега свредло за дърво и се възползвайте от цена с 5% отстъпка при поръчка онлайн!

 

Свредлата за метал биват двустранни, конусна опашка, конусни и степенчати, проходни, с опашка SDS-plus, центрови, цилиндрична опашка, шестостенна опашка. Предлагаме и свредла за метал за точкови заварки на марката PROJAHN. При нас Ви очакват голямо разнообразие на реномирани марки и наличности на склад.

 

Свределите за земя биват ръчни, моторни и електрически, като най-често намират приложение в градината. С тях се пробиват дупки при засаждане на овощни дървета, но с тяхна помощ може да поставяте колове за ограда и да пробивате дупки в земята.Oсвен тях, предлагаме и свредла за моторни свредели с различна мощност на различни производители. Ще ги намерите в търговската мрежа на „Баш Майстора“, както и онлайн с 5% отстъпка.

 

Свредлата за стъкло и керамика се използват за пробиване на чисти и точни отвори в стъкло и керамика. Подходящи са за средно твърди фаянсови плочки, порцелан, керамика, незакалено стъкло и др. „Баш Майстора“ предлагат богато разнообразие от свредла за стъкло и керамика на водещи марки. Възползвайте се сега с 5% отстъпка.

 

Свредла комплекти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.