Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.

Свредла

Видове свредла

 

Свредлата за бетон са една неизменна част от оборудването на майстора и неговите ежедневни дейности при ремонт или строителство. Използват се за пробиване на различни видове материали, включително и бетон.

 

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме голямо разнообразие от свредла за дърво – винтови, плоски, с фрезенк, с цилиндрична опашка с държач, спирални свредла, за панти, както и такива за многошпинделна машина.

 

Свредлата за метал биват двустранни, конусна опашка, конусни и степенчати, проходни, с опашка SDS-plus, центрови, цилиндрична опашка, шестостенна опашка.

 

Свределите за земя биват ръчни, моторни и електрически, като най-често намират приложение в градината. С тях се пробиват дупки при засаждане на овощни дървета, но с тяхна помощ може да поставяте колове за ограда и да пробивате дупки в земята. Oсвен тях предлагаме и свредла за моторни свредели с различна мощност на различни производители.

 

Свредлата за стъкло и керамика се използват за пробиване на чисти и точни отвори в стъкло и керамика. Подходящи са за средно твърди фаянсови плочки, порцелан, керамика, незакалено стъкло и други.

 

Универсалните свредла са проектирани за използване с ударни задвижващи устройства и всички видове тричелюстни патронници (ротационни и ударни бормашини).

 

Защо да изберете свредло от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме свредла, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.