Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лазерни приемници

Лазерните приемници или още наричани “детектори”, са основният допълващ уред в комплекта на лазерните нивелири и подобните им измервателно уреди. Дали детектор или приемник това е електронно устройство, което приема сигнала от ротационния лазер. Измервателният уред е предназначен точно за това - бързо откриване на въртящи се лазерни лъчи с определена дължина на вълната.


Измервателният уред е подходящ за работа на открито и в затворени помещения. Лазерните приемници имат специфичка звуквова сигнализация, която спомага работа с тях - параметризацията и измерването. При включване на измервателния уред се чува силен звуков сигнал - всички останали звуци подлежат и настройка. Важно при лазерните приемници е звуковата сигнализация за означаване на лазерния лъч.

 

Позицията на лазерния лъч спрямо светочувствителното поле, може да бъде сигнализирана чрез звук.  При работата с лазерен приемник, трябва да настроите ротационния лазерен нивелир на максимална скорост, по този начин детекторът ще може лесно да получи максимален брой сигнали. При стандартен ротационен лазерен нивелир се задават около 600 об. / мин.


Работният диапазон - радиус, може да бъде намален вследствие на неблагоприятни условия на околната среда, попадащи слънчеви лъчи, в зависимост от разстоянието между приемника и ротационния лазер или в зависимост от лазерния клас и тип на ротационния лазер. Вследствие на неблагоприятни работни услови например пряка слънчева светлина, точността на измерване може да бъде влошена. Благодарение на лазерния нивелир и приемник всеки майстор е в състояние да получи много точни нива. Много по-лесен за използване и по-надежден от воден нивелир или обикновен нивелир и с изключителна точност при специфични измервания и обекти.
Устройство от този тип имат перфектно подравняване, като образуват светлинен лъч, който служи като линия за видимост, осигуряваща добра хоризонталност и вертикалност, несъмнено най-важна особеност за майстора.
В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите лазерни приемници с различен обхват и настойка.

 

Предлаганите марки приемници, които са налични в онлайн магазин Баш Майстора са следните:

При покупка онлайн може да се възползвате от отстъпка от цената на закупена стока само в онлайн магазин „Баш Майстора“. Също ще получите и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.