Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 155 продукта и наличност над 4 129 087 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 155 продукта в наличност.
4 129 087 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ключове за велосипеди

Ключовете за велосипед включват ключове за спици, за чашката на средното движение, за демонтаж на курбелите, за гайки на предното зъбно колело, за конуси на велосипеда и др.

 

Ключът за гайки на предното зъбно колело UNIOR се използва за отвиване и затягане на гайките на предното зъбно колело. Притягането започва с по-широката част на ключа. Крайното се извършва с обратната му по-тясна страна, която дава възможност за прилагане на по-голяма сила.

 

Ключът за демонтаж на курбелите UNIOR e изработен от специална инструментална стомана и е с малък размер, който позволява работа в труднодостъпни места. Предназначен е както за професионалист, така и за любители.

 

Ключът за демонтаж на курбелите UNIOR XTR е изработен от специална закалена инструментална стомана. Той осигурява оптимална ефективност и е подходящ както за професионалисти, така и за домашни потребители.

 

Ключът за конуси на велосипед UNIOR (14, 15, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 36) е с двукомпонентна пластична дръжка и е изработен от специална инструментална стомана. Има здравина, твърдост, издръжливост и здрав захват на кормилото и улеите. С ключа лесно се слагат и разхлабват гайките на кормилото. Приляга добре в ръката, коетo прави работата с него бърза и удобна.

 

Ключът за конуси на велосипед UNIOR 2 бр. се използва от всеки колоездач за бърз ремонт и всекидневна поддръжка на велосипедите. Изключително тънкият дизайн с перообразни челюсти подхожда на четирите популярни размера.

 

Ключът за монтаж и демонтаж на педали UNIOR 15 мм има три отвора, насочени под различен ъгъл, така че използващият да може да демонтира прецизно и ефикасно педалите без значение от положението на оста на педалите.

 

Ключът за спирачна халка на курбел UNIOR 42.7 мм се използва за монтиране и демонтиране на долни скоби на Shimano® XTR FC-M960, XT FC-M760, SAINT FC-M800, RACE FACE® X-TYPE, FSA® MEGA X, Truativ® Giga X-Pipe, без да се изплъзва и да причинява повреди.

 

Ключът за спици UNIOR (3.3 мм, 3.45 мм) е изработен от специална инструментална стомана. Ергономичният му дизайн прави работата лесна и ефикасна. Ключът от 3.3 мм е в синьо, а този от 3.45 мм е в сив цвят.

 

Ключът за спици UNIOR (3.3x3.45, 4.0x4.4, 4.3x4.4, 5.0x5.5) се използва за центриране на спици (различни размери) на някои колела. Пластмасовото покритие на тялото позволява удобно затягане и отвиване на спиците.

 

Ключът за чашката на средното движение UNIOR 36.5 мм е изработен от качествена термообработена стомана и е с предпазно повърхностно покритие. Предимството му е, че предпазва чашката от изпадане.

 

Квадратният ключ за спици UNIOR 3.3 мм е предназначен за затягане на спици с плосък диаметър. Формата му позволява перфектен захват на спицата без изплъзване и осигурява ефикасна работа.

 

Конусовидният ключ за демонтаж на курбелите UNIOR се използва за демонтиране на курбели с повредена вътрешна резба, когато това не може да бъде постигнато с обикновени ключове.

 

Регулируемият ключ UNIOR 2.3-2.8 мм е изработен от хром-ванадиева стомана и е с двукомпонентна пластична дръжка.

 

Тристранният ключ шестограм UNIOR (10х15х25, 2х2.5х3, 4х5х6) е изработен от качествен материал, който гарантира дълъг експлоатационен живот. Пластмасовата дръжка предлага комфорт и здраво захващане за ефективна работа.

 

Ключовете за велосипед BAHCO BKE850901 са комплект от 17 части, поставени в калъф, прикрепващ се към колан.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ може да намерите инструменти за верига, метчик за педали, инструменти за подравняване и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.