Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 294 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 294 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ключове за велосипеди

Ключовете за велосипед включват ключове за спици, ключове за чашката на средното движение, както и такива за демонтаж на курбелите, за гайки на предното зъбно колело, за конуси на велосипеда и други. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите ключове за велосипеди на марката UNIOR.

 

Видове ключове за велосипеди

 

Въртокът за вложки е лек, компактен, много издръжлив и с двукомпонентна ергономична дръжка. Проектиран е за работа с инструментите за заключване на касетите, плоските приставки за окачване и други.

 

Ключовете за конуси на велосипед са предназначени за любители механици и професионалисти. Използват се от всеки колоездач за бърз ремонт и всекидневна поддръжка на велосипедите. Дизайнът и размерите на инструментите са съобразени с новите стандарти и модели при велосипедите.

 

Едностранните ключове за конуси имат забележителна здравина, твърдост, издръжливост и здрав захват на кормилото и улеите. Прилягат добре в ръката, което прави работата с тях бърза и удобна.

 

Тристранният ключ шестостен се използва за затягане и развиване на болтове със шестостен. Пластмасовата дръжка предлага комфорт и здраво захващане, което осигурява ефективна работа, а качественият материал на изработка гарантират дълъг експлоатационен живот.

 

Защо да изберете ключ за велосипеди от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ключове за велосипеди, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.