Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 052 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 052 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Ключове за велосипеди

Ключовете за велосипед включват ключове за спици, за чашката на средното движение, за демонтаж на курбелите, за гайки на предното зъбно колело, за конуси на велосипеда и др.

 

Ключът за гайки на предното зъбно колело UNIOR се използва за отвиване и затягане на гайките на предното зъбно колело. Притягането започва с по-широката част на ключа. Крайното се извършва с обратната му по-тясна страна, която дава възможност за прилагане на по-голяма сила.

 

Ключът за демонтаж на курбелите UNIOR e изработен от специална инструментална стомана и е с малък размер, който позволява работа в труднодостъпни места. Предназначен е както за професионалист, така и за любители.

 

Ключът за демонтаж на курбелите UNIOR XTR е изработен от специална закалена инструментална стомана. Той осигурява оптимална ефективност и е подходящ както за професионалисти, така и за домашни потребители.

 

Ключът за конуси на велосипед UNIOR (14, 15, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 36) е с двукомпонентна пластична дръжка и е изработен от специална инструментална стомана. Има здравина, твърдост, издръжливост и здрав захват на кормилото и улеите. С ключа лесно се слагат и разхлабват гайките на кормилото. Приляга добре в ръката, коетo прави работата с него бърза и удобна.

 

Ключът за конуси на велосипед UNIOR 2 бр. се използва от всеки колоездач за бърз ремонт и всекидневна поддръжка на велосипедите. Изключително тънкият дизайн с перообразни челюсти подхожда на четирите популярни размера.

 

Ключът за монтаж и демонтаж на педали UNIOR 15 мм има три отвора, насочени под различен ъгъл, така че използващият да може да демонтира прецизно и ефикасно педалите без значение от положението на оста на педалите.

 

Ключът за спирачна халка на курбел UNIOR 42.7 мм се използва за монтиране и демонтиране на долни скоби на Shimano® XTR FC-M960, XT FC-M760, SAINT FC-M800, RACE FACE® X-TYPE, FSA® MEGA X, Truativ® Giga X-Pipe, без да се изплъзва и да причинява повреди.

 

Ключът за спици UNIOR (3.3 мм, 3.45 мм) е изработен от специална инструментална стомана. Ергономичният му дизайн прави работата лесна и ефикасна. Ключът от 3.3 мм е в синьо, а този от 3.45 мм е в сив цвят.

 

Ключът за спици UNIOR (3.3x3.45, 4.0x4.4, 4.3x4.4, 5.0x5.5) се използва за центриране на спици (различни размери) на някои колела. Пластмасовото покритие на тялото позволява удобно затягане и отвиване на спиците.

 

Ключът за чашката на средното движение UNIOR 36.5 мм е изработен от качествена термообработена стомана и е с предпазно повърхностно покритие. Предимството му е, че предпазва чашката от изпадане.

 

Квадратният ключ за спици UNIOR 3.3 мм е предназначен за затягане на спици с плосък диаметър. Формата му позволява перфектен захват на спицата без изплъзване и осигурява ефикасна работа.

 

Конусовидният ключ за демонтаж на курбелите UNIOR се използва за демонтиране на курбели с повредена вътрешна резба, когато това не може да бъде постигнато с обикновени ключове.

 

Регулируемият ключ UNIOR 2.3-2.8 мм е изработен от хром-ванадиева стомана и е с двукомпонентна пластична дръжка.

 

Тристранният ключ шестограм UNIOR (10х15х25, 2х2.5х3, 4х5х6) е изработен от качествен материал, който гарантира дълъг експлоатационен живот. Пластмасовата дръжка предлага комфорт и здраво захващане за ефективна работа.

 

Ключовете за велосипед BAHCO BKE850901 са комплект от 17 части, поставени в калъф, прикрепващ се към колан.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ може да намерите инструменти за верига, метчик за педали, инструменти за подравняване и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.