Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Пневматични нитачки

Пневматичните нитачки са качествени инструменти, подходящи за дълъг период от време. Широко се прилагат в индустрията, леката промишленост, селското стопанство, при производство на дограми и изработка на покривни конструкции и други.

 

Имат практични ръкохватки с противоплъзгащо покритие и гумени вложки за по-добра свързаност с ръката. Цилиндричното тяло на пневматичните нитачки е изработено от промишлен клас алуминиева сплав. Предвидена е и автоматична функция за навиване и развиване.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите пневматични нитачки на марките RODCRAFT и BAMAX.

 

Защо да изберете пневматична нитачка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пневматични нитачки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Виж още:
Ръчни нитачки
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.