Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 722 продукта и наличност над 3 815 934 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 722 продукта в наличност.
3 815 934 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматични нитачки

Пневматични нитачки за нитове от мед, алуминий или друг мек материал ще намерите на нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“. Предлагаме пневматични нитачки на марките RODCRAFT и BAMAX. Ако проявявате интерес, свържете се с нас!

 

Пневматичната попнитачка BAMAX AT0015 е доброкачествено средство, подхождащо за продължителна работа. Широко се прилага в индустрията, леката промишленост, селското стопанство и на много други места. Има практична ръкохватка с противоплъзгащо покритие и гумени вложки за по-добра свързаност с ръката.

 

Пневматичната попнитачка RODCRAFT RC6700 е за нитове от алуминий, мед или друг мек материал. Оборудвана е с контейнер за събиране на щифтовете. Има система за мултиплициране на въздух – налягането.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Виж още:
Ръчни нитачки
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.