Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 40 704 продукта и наличност над 3 758 940 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
40 704 продукта в наличност.
3 758 940 Артикула.
1 2 3 ... 34
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 34
1 2 3 ... 34

Продукти от METABO

История на Metabo се простира в продължение на повече от три четвърти от едно столетие. Това е основно история на търсенето на най-здравите продуктите с най-дългия срок на експлоатация.
През 1924 г., в навечерието на икономическата депресия от онези времена, Албрехт Шницлер, син на пекар и неговия бизнес партньор Юлиус Клос основаваха заедно Schnizler GmbH. Те искаха да произвеждат инструменти, които да отговарят на високите изисквания на разрастващия се инженерен свят по-добре от повечето инструментите, които са съществували по това време. Валтер Раух е голям търговец, влязъл в бизнеса през 1927 година. Днес потомците на тримата основатели все още са акционери  в Metabo Group. През 1929 г. компанията е преобразувана в Metabowerke GmbH. Името на Metabo произлиза от термина, използван тогава в Германия за ръчни бормашини: Metallbohrdreher (метало-пробивен винтоверт).
През 2010 г., Metabo и неговите 24 чуждестранни търговски компании осигуряват присъствието на групата на пазара в повече от 120 страни. В Metabo работят повече от 2000 души по целия свят и има две производствени площадки: Нуртинген и Шанхай (Китай). Повече от 200 служители на компанията произвеждат машини за обработка на дърво, компресори, заваръчно оборудване и уреди за градината и дома.
Metabo е в състояние да предложи една от най-широките гами висококачествени електрически инструменти, уреди и машини.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Всички новини за METABO
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.