Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 430 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 430 Артикула.

Стационарни електрически машини

В категория стационарни електрически машини в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете огромно разнообразие от висококачествени настолни електрически машини за рязане, пробиване, полиране, заваряване, отопленеи, шлайфане и др.

 

Настолен банциг:

 

Банциг машини за осигуряване на бърз и чист отрез на дърво за мощни разрези надлъжни, напречни и кръстосани на големи парчета дървен материал, които се справят отлично и с извайването на криви и на извивки върху дървения материал.

 

Настолни бормашини:

 

Настолни бормашини са предназначени за прецизно пробиване, позволяващи регулиране на оборотите и прилагане на точен натиск при разпробиване. С тях можете да фиксирате детайла, който пробивате, както и да подобрите своята продуктивност, при нужда от бързо създаване на серия от прецизни отвори в дадена повърхност. Бормашините в онлайн магазин „Баш Майстора“ са сред най-предпочитаните професионални инструменти за професионалисти и домашни майстори.

 

Влагоуловители:

 

Влагоуловители, влагоабсорбатори или обезвлажнители за отнемане на влагата от въздуха и предотвратяване образуването на мухъл. В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще може да намерите влагоуловители и влагоабсорбатори, произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара.

 

Калорифери:

 

Калорифери за отопление у дома, офиса, работното място, гаражи и други помещения. Калорифери за бързо отопление на индустриални площи, като халета, производствени помещения, складове, оранжерии, зали и палатки за изложби и събития и други. Калориферите, предлагани в магазини Баш Майстора са: електрически, газови и дизелови от ново поколение и на повече от достъпни цени.

 

Машини за челно заваряване на пластмасови тръби:

 

Машини за челно заваряване на пластмасови тръби, познати още като поялници за полипропилен, използващи се за горещо съединяване на два детайла в един, които могат да се заваряват пластмасови тръби и фитинги от PB, PE, PP, PVDF, PE. В магазини Баш Майстора ще откриете машина за челно заваряване на тръби REMS SSM 160 RS.

 

Отрезни машини с карбофлексови дискове:

 

Отрезни машини с карбофлексови дискове за точно и бързо рязане на различни материали, като най-често това са ламперия и метал, които са мезаменими при рязането на метал или дърво, благодарение на фиксираната траектория на потапяне на циркулярния диск върху обработвания материал, предоставящ нужната прецизност. Предназначени за прецизно рязане на стомана, неметали, желязо и чугунени профили. С тази техника, смяната на абразивният диск и заготовката става без почти никакви усилия, а предпазните кожуси, ергономичните дръжки и стабилната винтова стяга правят работата Ви възможно най-безопасна.

 

Отрезни машини със стоманени дискове:

 

Този вид машини са незаменими при рязането на метал или дърво, благодарение на фиксираната траектория на потапяне на циркулярния диск върху обработвания материал, предоставящ нужната прецизност. За чисти и безпроблемни отрези в дърво или метал може да се доверите на потопяемите циркуляри. Циркулярът, независимо от разновидностите си, представлява машина, която задвижва диск с трионни зъби по ръба. Циркулярът е най-разпространеният и е един от най-ефективните уреди за рязане и обработка на дървени материали и не само, намиращ приложение не само в професионалната сфера, но и често и в ежедневните дейности. Най-често се използва за рязане на трупи, дъски, призми, плочи или шперплатови плоскости.

 

Стругове:

 

Струговете, които ще откриете в магазини Баш Майстора са едни от най-използваните обработващи машина в машиностроенето за производството на ротационни детайли.

 

Шмиргели:

 

Шмиргели за полиране или отстраняване на горния слой на разнообразни материали като бетон, камък, порцелан и други. Основната функция и предназначение на шмиргелите си остава за точене на ножове и остриета, закаляване, полиране и фино шлайфане на метал и инструменти. Предназначението им е за индустриалното производство и за работа в дома.

 

Щрайхмуси:

 

Предлаганите от нас щрайхмуси са идеални за всички майстори, целящи да постигнат максимума от ограниченото си работно пространство. Тези професионални инструменти са леки на килограми, а големите работни маси позволяват прецизна и равномерна обработка на всяка положена заготовка. Всички модели в онлайн магазин “Баш Майстора” са сглобени от издръжливи материали и позволяват фина калибрация на дълбочината на рязане. Щрайхмусите намират широко приложение както в строителство, така и при ремонтните дейности.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.