Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 787 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 787 Артикула.
Подреди по
Резултати

Луфтомери

Луфтомерите са измервателни уреди, наречени още хлабиномери. Те са изключително полезни инструменти за всеки майстор. Използват се за прецизно мерене на луфтове, тесни отстояния и процепи. Изработени са от месинг или неръждаема стомана.

 

Те се от много малки стоманени пластини с различна дебелина, маркирана върху тях. Пластините са достатъчно гъвкави, така че въпреки че са свързани, няколко могат да бъдат подредени заедно, за да се преценят междинни стойности.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите луфтомери на водещите марки FERVI, FORCE, TOPMASTER, UNIOR и други.

 

Защо да изберете луфтомер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме луфтомери, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.