Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мрежичка за химически анкер

Мрежичката за химически анкер представлява определен вид дюбел. Самият дюбел от този вид е съставен от пластмасова втулка с вътрешна резба. Може да е съставен и от друг по здрав материал дърво или метла. Дюбелът се монтира в различни отвори и по този начин се осигурява закрепване на някаква носеща конструкция с помощта на винт. Дюбелите основно се използват за спомагателни средства за укрепването на различни вид материали като: тухла, бетон или гипсокартон.


Този вид мрежести дюбели се налага да се използват при необходимост, когато строителния блок е с големи кухини и самата тухла е с определени пространства. В тези пространства е голяма трудност закрепването, защото течността от химическия анкер при използването на стандартния дюбел ще изтече. Точно затова се налага използването на мрежестите модели и видове дюбели и втулки. В тези случаи, мрежестите дюбели се напъхват предварително в отвора и се запълват с помощта на пистолет, точно посредством химическия анкер и неговият разтвор. Пространството се запълва и раздува до желание размер на кухините. От тук след пълнежа, следва да се вкара стоманената или друг вид шпилка. Образувалата се здравина в това пространство на тухлата, блока или друг вид детайл, придобива здравина и цялост в по-голяма площ и осигурява вече несъмнено голяма издръжливост на натоварване на закрепваните предмети. Това е много важно, особено за висящи и други предмети, които представляват опасност за човешката сигурност в обитавани или работни помещения.

 

Предлаганите марки мрежи за химически анкери, налични в онлайн магазин Баш Майстора са:

 

  • FISCHER
  • FM FRIULSIDER

 

При покупка онлайн може да се възползвате от отстъпка от цената на закупена стока само в онлайн магазин „Баш Майстора“. Също ще получите и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.