Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.

Триони и пасватели

Трионите са универсални инструменти, с които можете да работите навсякъде – не само у дома, но и в градината, гаража и там, където липсва електрическа мрежа. Те са подходящи за работа в градината или гората и се отличават с малко тегло и достъпна цена.

 

Дърводелските триони – пасватели са предназначени за рязане в труднодостъпни места и рязане под ъгъл. Те са чудесно попълнение в дърводелската работилница и са инструменти, които трябва да са винаги под ръка, особено при рязане на съединения с шпилки.

 

Видове триони

 

Трионите за газобетон разполагат със специално проектирани големи зъби за рязане на клетъчен бетон и острие от висококачествена стомана, което осигурява максимална стабилност и ефективност.

 

Трионите за гипсокартон са идеални за отвори в гипсокартон със заострен край на острието, улесняващ пробиването на гипсокартонени плочи и удобна дървена дръжка.

 

Ръчният трион за дърво се използва за надлъжно и напречно бичене на дървесината. В зависимост от размерите, формата и заточване на зъбите, трионите имат определено предназначение и различни наименования. Намира все по-рядко приложение поради въведената механизация в дървообработването.

 

Трионите за клони и храсти са идеални за подрязване на високи клони без употреба на стълба. Формата и разположението им предпазват острието от замърсяване по време на рязане, а хромираното покритие предотвратява окисляването.

 

Трионът за пластмаса има острие, което се сменя без инструмент, което осигурява до 10 пъти по-бързата му смяна.

 

Трионите с метални рамки са подходящи за рязане на дървен материал. Притежават лостов фиксатор на острието, както и лазерно закалени зъби за оптимално и дълготрайно рязане.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.