Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 290 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 290 Артикула.

Нит гайки

Гайките са елементи с отвор, в който има вътрешна резба. Обикновено се използват като едно  с болтове или шпилки за фиксиране на две или повече части заедно. С шпилката или винта образуват винтово съединение. Най-използваната форма на гайката е шестоъгълната. Има и голяма гама от конструкции, използвани в индустрията. Гайките биват различни видове - шестостенна, калпачата, перчата, стопорна, фланшова, нит и др.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете разнообразие от нит гайкиалуминиеви с плоска глава, стоманени с плоска периферия, стоманени със скосена периферия.

 

Алуминиевата нит гайка с плоска периферия е с алуминиево тяло с цилиндрична глава. Използва се за свързване (нитоване) към метален профил. Диаметърът и дължината на нит гайката се подбират според дебелината на материала, към който се занитва свързващия елемент.

 

Стоманената нит гайка с плоска периферия е с тяло, изработено от стомана, с цилиндрична глава. Използва се за свързване (нитоване) към метален профил. Диаметърът и дължината на нит-гайката се подбират според дебелината на материала, към който се занитва свързващият елемент.

 

Стоманената нит гайка със скосена периферия се използва за свързване (нитоване) към метален профил. Тялото е изработено от стомана с цилиндрична глава, скрита периферия. Диаметърът и дължината на нит гайката се подбират според дебелината на материала, към който се занитва свързващия елемент.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.