Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 141 продукта и наличност над 4 101 932 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 141 продукта в наличност.
4 101 932 Артикула.

Нит гайки

Нит гайката представлява кухо тяло с цилиндрична форма и с нарязана вътрешна резба. Главата й може да има различна форма – от полуобла, плоска до фрезенкова.

 

Името й произлиза от възможността във вътрешния отвор да се навие винт и по този начин да се закрепи елемент. Завинтването се извършва чрез специална нитачка, която деформира долната част на нит гайката до форма, която не позволява сглобката да се разруши.

 

Най-често тези крепежни елементи са изработени от желязо, алуминий, мед и други в зависимост от скрепяваните детайли.

 

Видове нит гайки

 

  • с плоска глава
  • стоманени с плоска периферия
  • стоманени със скосена периферия

 

Алуминиевата нит гайка с плоска периферия се използва за свързване (нитоване) към метален профил. Диаметърът и дължината на нит гайката се подбират според дебелината на материала, към който се занитва свързващия елемент.

 

Стоманената нит гайка с плоска периферия е с тяло, изработено от стомана, с цилиндрична глава. Използва се за нитоване към метален профил.

 

Стоманената нит гайка със скосена периферия се използва за свързване към метален профил. Диаметърът и дължината на нит гайката се подбират според дебелината на материала, към който се занитва свързващия елемент.

 

Защо да изберете нит гайка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме нит гайки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.