Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 065 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 065 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колички монтажни с хидравлично повдигане

Монтажните колички с хидравлично повдигане се използват за повдигане и преместване на тежки предмети или машини при различни видове ремонти. Те са най-често използвани в автомобилни сервизи, складове и други области, където е необходимо. 

 

Подвижната хидравлична платформа е идеална за монтажни, инсталационни и ремонтни дейности. Количките са изработени от здрава стомана със защитно покритие от боя и е оборудвана с гумени колела за удобно придвижване.

 

Монтажните колички с хидравлично повдигане се използват за удобство, като платформата се повдига чрез просто натискане на хидравличен крачен педал. Задните колела са оборудвани с механизъм за заключване, което осигурява стабилност и безопасност по време на работа.

 

Защо да изберете монтажна количка с хидравлично повдигане от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме монтажни колички с хидравлично повдигане, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.