Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.

Стълби

Стълбите се използват в изключително разнообразие от ежедневни и професионални дейности. Предназначени са за строителство, ремонтни и битови дейности.

 

Видове стълби

 

Двураменните алуминиеви стълби могат да се използват като "бояджийски", а при последователно изтегляне на двете рамена - като подпиращи се стълби, с които се достига до по-голяма височина.

 

Еднораменните алуминиеви стълби разполагат с различен брой стъпала, които са произведени от квадратен рифелован профил, предотвратяващ превъртането, свързан с носещите рамена чрез многократна пресова сглобка.

 

Многофункционалните алуминиеви стълби разполагат с надежден блокиращ механизъм срещу затваряне на стълбата по време на работа.

 

Трираменните алуминиеви стълби се състоят обикновено от три части и могат да се използват като подпиращи се, стоящи и изтеглящи се стълби. Благодарение на стабилните водещи профили от стомана съществува възможност за удобно разгъване на стълбата.

 

Дървените стълби намират широко приложение в нашето ежедневие както в домакинството, така и при извършване на ремонтни и строителни дейности. Изработени са от висококачествен дървен материал, характеризиращ се с голяма здравина и отлично качество на изработката, наблюдаваща се и в най-малките детайли.

 

Двураменните стоманени стълби са стабилни и комфортни. Предназначени са за използване в домашни условия, офиси и ресторанти. Стълбите са с удължен парапет, който предпазва от падане по време на работа.

 

Защо да изберете стълба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стълби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.