Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 874 065 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 874 065 Артикула.

Стълби

Стълби се използват в изключително разнообразие от ежедневни и професионални дейности! Стълбите предлаганите от нас са предназначени за строителството, ремонтите и бита – дървени стълби, домакински и професионални алуминиеви стълби, еднораменни и двураменни професионални стълби, многофункционални стълби със и без платформа, алуминиеви комбинирани стълби-скеле.

Леки, мобилни и компактни, алуминиевите стълби са предпочитани във всеки дом, офис и строително-ремонтен обект. Алуминиевите стълби, които може да намерите тук, са предназначени за домакинството и професионални дейности.
Въпреки масовото нашествие на алуминиевите им събратя, дървените стълби все още намират място в нашето ежедневие, било то за битови цели, било като помощник в извършване на строителни и ремонтни дейности. Изработени са от качествен изсушен дървен материал и се отличават с голяма здравина и качество на изработката.
Освен алуминиеви, дървени и въжени, на ваше разположение са и метални стълби, подходящи както за дома, така и за строително-ремонтните дейности. По-голямото им тегло обуславя и тяхната по-голяма стабилност. Всички метални стълби, които ви предлагаме тук, са изработени от здрави материали, устойчиви на корозия.

Стълби на склад, на водещи производители може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.