Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фреза за рязане на канали

Бензинова фреза за рязане на канали има подобрена здравина при основата и характеристики за рязане. Може да реже материали с различна дебелина. Двутактовият двигател е стъпка в посока увеличаване на производствеността на бензиновите фрези.

 

Предимството е намалено ниво на шум и ефективна система за намаляване на вибрациите. Една от най-ефективните центробежни системи за пречистване на въздуха Ви разрешава да извършвате работна дейност с инструмента до една година без смяна на филтри.

 

Защо да изберете фреза за рязане на канали от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фрези за рязане на канали, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.