Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 092 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 092 Артикула.

Болтове

Болтовете са крепежни елементи от винтови съединения наред с винт, гайка и шпилка. Представляват цилиндрично тяло с глава. На места от тялото е нарязана резба, на която се навиват гайки. Най-често срещаната форма на болтова глава е външен шестостен, която се затяга и разхлабва с гаечен ключ.  

 

Има много други форми с различни видове прорези и отвори в предната част на главата, подходящи за ползване с разнообразни видове отвертки и свредла. Болтовата връзка е разглобяема връзка между винт с милиметрови, цолови или друг вид машинна резба и гайка със същия размер и резба.

 

Видове болтове

 

  • машинни болтове
  • болтове за скеле
  • коларски болтове

 

Машинните болтове DIN931 и DIN933 са с шестостенна глава със стандартна метрична резба. Болтът за тръбно скеле е с поцинкована повърхност и е изработен по стандарт DIN671.  

 

Коларските болтове са висококачествени крепежни елементи. Подходящи са за дървени конструкции и сглобки. Изработват се от здрава стомана с поцинкована повърхност. Устойчиви на атмосферни влияния и корозия.

 

Защо да изберете болтове от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме болтове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.