Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 725 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 725 Артикула.
1 2 3 ... 8
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 8
1 2 3 ... 8

Дискове с твърдосплавни пластини

Дисковете с твърдосплавни пластини са предназначени за точно качествено рязане при всички стандартни приложения за обработката на дърво. Прорезите предотвратяват прегряването и деформирането на диска.

 

Острите зъби изискват по-малко натиск за рязане. Дисковете са идеални за рязане на дървен материал с пирони и други метали.

 

Дисковете с твърдосплавни пластини служат за рязане на мека и твърда дървесина, шперплат, ПДЧ, MDF. Идеални са за използване както за вътрешните довършителни работи, така и на строителната площадка.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите дискове с твърдосплавни пластини на водещите марки DEWALT, BOSCH, FESTOOL, HIKOKI, MAKITA, METABO и други.

 

Защо да изберете диск с твърдосплавни пластини от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дискове с твърдосплавни пластини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.