Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Снегорини

Снегорините се използват за премахване на сняг от различни места като алеи, площадки, паркинги и улици. Могат да се използват от всеки човек.

 

Снегопочистващите машини се характеризират с голяма маневреност предвид това, че стават все по-мощни и подвижни въпреки размерите си в сравнение с техните предшественици.

 

Видове снегорини

 

  • верижни
  • колесни

 

Всеки тип се използва и прилага според терена и особеностите му. Въпреки това и двата вида нямат проблеми със снегопочистването и могат да се използват във всички случаи на почистване на сняг върху различни по вид и размери площи.

 

Начинът, по който функционират с тяхното устройство, е на винтово-роторната база и техника. Снегорините са подходящи за премахването на току-що паднал сняг, но няма проблем да бъдат използвани и за натрупани преспи.

 

Роторните снегорини са подходящи за търговски обекти, открити складови площи, дворове с големи размери и други. Използването на различни скорости на машината позволява гъвкавост. Почистването на мокра снежна маса се прилага посредством бавните скорости на машината.

 

Защо да изберете снегорин от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме снегорини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

 

При покупка в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще получите и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.