Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

Снегорини

Снегорините са доста познати по вид машини в България с нейния променлив климат и на места в страната, където има доста продължителни зими.  Снегопочистващите машини се използват за премахване на сняг от различни места, като алей, площадки, паркинги и улици. Съвременните модели снегорини, могат да се използват от всеки човек. Те се характеризират с голяма маневреност, в предвид това, че новите модели стават все по-мощни и подвижни, въпреки размерите си, в сравнение с техните предшественици. Снегорините са  компактни, както споменахме и много надеждни, ако са от рода на бензиновите модели. 

 

Снегорините основно се делят на верижни и колесни. Всеки тип се използва и прилага според терена и особеностите му. Въпреки това и двата вида нямат проблеми със снегопочистването и могат да се използват във всички случай на почистване на сняг върху различни по вид и размери площи. Начина по който функционират с тяхното устройство е на винтово-роторната база и техника. Те са подходяща за премахването, на току що паднал сняг, но няма проблем и да бъдат използвани и за натрупани преспи.

 

Снегопочистващите машини предлагани в онлайн магазин „Баш Майстора“ са подходящи за вашите търговски обекти,  открити складови площи, дворове с големи размери и други. Използването на различните скорости на машината позволява гъвкавост. Посредством бавните скорости на машината, се прилагат  за почистването на мокра снежна маса. Обратно на това бързите скорости на снегорина за премахване на сух сняг и за самото движение на машината. Предлаганите снегорини HONDA в онлайн магазин Баш Майстора са с капацитет на чистене до 92 тона на час и с мощност до 15 конски сили. Снегорините Honda са проектирани така, че да се справят с лекота, удобство и сигурност с всяка задача, свързана със снегопочистване. Инженерите на Honda са разработили лесно управление на снегорина, което да позволява стабилно и леко захващане. Вашето усещане на дръжката за управление си остава същото дори и ако сложите дебели ръкавици. Honda гарантира дълъг живот на всички свои продукти.
Когато купувате Honda, вие купувате качество и най-добра производителност.
При покупка онлайн може да се възползвате от отстъпка от цената на закупена стока само в онлайн магазин „Баш Майстора“. Също ще получите и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.