Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече

Генератори за ток

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете разнообразие от монофазни и трифазни генератори за ток с пълни технически характеристики.

 

Монофазни генератори за ток

 

Монофазните генератори се наричат още агрегати за ток. Те се използват както от професионалисти, така и от хоби майстори. Тяхната дейност е да осигурят свобода от електрическата мрежа.

 

Монофазният генератор за ток е предпочитан от все повече хора, пребиваващи в планински местности или къмпингуващи с каравана. Причината за това е, че той им осигурява спокойствието, от което се нуждаят, докато се наслаждават на красивия морски бряг. Затова можем да кажем, че монофазните агрегати са необходимост и удобство.

 

Трифазни генератори за ток

 

Трифазният генератор за ток Ви осигурява независимост от електрическата мрежа, както и голяма мобилност. Дали работите и искате да захраните машина далеч от електрическата мрежа, имате къща в отдалечен район, която желаете да подсигурите при спиране на ток, опънали сте палатка в планинска местност или къмпингувате с караваната си на красивия морски бряг, генераторът за ток е необходимост и удобство.

 

Трифазните генератори за ток се използват от професионалисти или домашни майстори, други служат за захранване на каравани, вили с малка консумация на енергия, електрически водни помпи за капково напояване, водоструйки, косачки, шлайфове, бормашини, леки перфоратори, ъглошлайфи и други.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.