Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 862 809 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 862 809 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни ръчни циркуляри

Акумулаторните циркулярни триони улесняват работата на всеки Баш Майстор, който има нужда от точни срезове и мобилност при рязане на различни материали с разнообразни дебелини при по-тежки за работа условия. Ръчните акумулаторни циркуляри намират широко приложение в строителството, монтажните работи, както и в цеховете за производство. В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите акумулаторен ръчен циркулярен трион, подходящ за рязане на дървени плоскости, рязане на керамика, рязане на ламинат, рязане на паркет, стъкло и много други видове материали. Циркулярите режат както прави срезове на 90°, така и на 45°. Има възможност към тях да се закупи линеал с куп принадлежности за работа от един човек. Разчитайте на експертен консулт от нашите търговски представители. В магазини „Баш Майстора“ се предлагат акумулаторни циркуляри от 10.8V до 54V.

 

Акумулаторният циркулярен трион BOSCH GKS 18V-57 е предназначен за рязане по права линия, перпендикулярно или със скосяване. Оборудван е с мощен двигател, който осигурява висока производителност. Разработен е за приложения на строителната площадка, на покрива или на скелето.

 

Акумулаторният циркулярен трион BOSCH GKS 18V-68 GC e максимално опростен благодарение на удобното и интуитивно регулиране на дълбочината. Има изключителна ергономичност чрез нова концепция с допълнителна ръкохватка.

 

Акумулаторният циркулярен трион BOSCH PKS 18 LI има компактна, ергономична конструкция за оптимален контрол и лесно обслужване. Издръжливият диск за рязане дава възможност за чисти и точни резултати.

 

Акумулаторният циркулярен трион FESTOOL HKC 55 Li EB-Basic е подходящ за рязане под ъгъл, разрези с водене в комбинация с подравняващи шини и направляващи шини или скосени разрези. Намира приложение при надлъжни и напречни разрези, рязане на летви за покрив и др. Идеален за мобилно приложение на строителната площадка.

 

Акумулаторният циркулярен трион FESTOOL HKC 55 Li (EB-Basic-FSK 420, EBI-Plus-SCA) е в комбинация с подравняваща шина за бързо мобилно провеждане на подравняващи разрези под точен ъгъл и рязане по права линия.

 

Акумулаторният циркулярен трион FESTOOL TSC 55 Li REB-Basic има гъвкава концепция с две акумулаторни батерии. Безопасността е интегрирана благодарение на вградена бърза спирачка и водещ клин.

 

Акумулаторният циркулярен трион FESTOOL TSC 55 (REBI-Plus-SCA, REBI-Set-SCA-FS) намира приложение при рязане на отвори във врати и кухненски работни плотове, разкрояване на платна, изработка на разширителни фуги в паркет и др.

 

Акумулаторният циркулярен трион METABO KS 18 LTX 57 SOLO е с ясно видим режещ индикатор за прецизно рязане. Спирачката на мотора е електрическа и служи за моментално спиране на диска и по-голяма безопасност.

 

Акумулаторният циркулярен трион RAIDER RD-CSL01 Solo разполага с блокировка на шпиндела за лесна смяна на диска, успореден ограничител за прави срезове и др.

 

Акумулаторният циркулярен трион RAIDER RDP-SCS20 Solo има лазерен „прицел“, очертаващ на разстояние около метър напред линията, по която дискът ще реже, още преди да е докоснал материала. Предвиден е бутон за застопоряване на вала при замяна на диска.

 

Акумулаторни циркулярни триони на марките DEWALT, HIKOKI и MAKITA може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.