Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 725 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 725 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни ръчни циркуляри

Акумулаторните ръчни циркуляри са едни от най-мощните инструменти, които могат да се намерят в работилницата, затова е важно да знаем как да ги използваме. Освен, че са изключително мощни и могат да режат почти всичкo, акумулаторните ръчни циркулярни триони са много удобни и можете лесно да ги носите със себе си.

 

Употреба на акумулаторните ръчни циркуляри

 

Преди да ползвате този мощен режещ инструмент, важно е да го опознаете и да сте подготвени за правилното му използване. Има два типа разрези, които можете да правите с акумулаторни ръчни циркуляри – по дължината на дървото или материала, който ще се реже, както и разрез през дължина. Изключително важно е машината, която ползвате, да осигурява и отлична видимост към линията на рязане, за да не изкривите среза.

 

Ръчните акумулаторни циркуляри намират широко приложение в строителството, монтажните работи, както и в цеховете за производство. В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите акумулаторен ръчен циркулярен трион, подходящ за рязане на дървени плоскости, рязане на керамика, рязане на ламинат, рязане на паркет, стъкло и други видове материали.

 

Защо да изберете акумулаторен ръчен циркуляр от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни ръчни циркулярни триони, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.