Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 182 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 182 Артикула.

Свредла за метал

Свредлата за метал биват двустранни, конусна опашка, конусни и степенчати, проходни, с опашка SDS-plus, центрови, цилиндрична опашка, шестостенна опашка. Предлагаме и свредла за метал за точкови заварки на марката PROJAHN. При нас Ви очакват голямо разнообразие на реномирани марки и наличности на склад.

 

Двустранните свредла за метал са произведени от HSS бързорезна стомана, горещо валцовани. Подходящи са за пробиване на стоманени тръби, профили, чугун, алуминий, пластмаса и др.

 

На нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите свредла за метал за точкови заварки, производство на PROJAHN, два варианта – с дължина 66 мм и диаметър 6 мм и с дължина 79 мм и диаметър 8 мм. Свредлата са подходящи за разпробиване на точкови заварки, чисто и без мустаци. Безшумно функционират. Не се налага последващо шлифоване. Свредлата са цилиндрични, изработени от кобалтова сплав.

 

Предлагаме богат асортимент от свредла за метал с конусна опашка, произведени от Видия – B-04. Диаметърът на свредлата за метал HSS-R-валцовани с конусна опашка е от 12.00 до 41.00, дължината е от 182 до 349 мм, а работната дължина е от 90 до 200 мм. Свредлата служат за свредловане и разсвредловане на отвори в стомана и стоманени отливки, чугун, цветни и леки метали и др.

 

Конусните свредла за метал служат за безстъпално пробиване и разпробиване на отвори в ламарина, тръби и др. Стъпаловидните свредла осигуряват гладко пробиване без чепове в няколко диаметъра с едно свредло. Идеални са за почистване, пробиване на кръгли отвори и уголемяване на съществуващи отвори.

 

Проходните свредла за метал са изработени от HSS бързонарезна стомана и служат за изграждане на дървени конструкции, пробиване на отвори на дървени тавани, стени и подове за инсталации. Намират приложение при кофриране, вътрешни довършителни работи, санитария, изграждане на отоплителни инсталации, електрическа инсталация, алуминиева или профилна ламарина, дърво и др.

 

Свредлата за метал с опашка SDS-plus са произведени от бързонарезна стомана HSS с титаниево покритие TIN. Подходящи са за пробиване без удар.

 

Центровите свредла за метал пробиват под 60°. Изработени са от материал, който осигурява удобство и здравина при дълга експлоатация. Състоят се от два режещи ръба.

 

Магазини „Баш Майстора“ предлагат голямо разнообразие от свредла за метал цилиндрична опашка на водещите марки ABRABORO, BOSCH, DEWALT, FESTOOL, HELLER, PROJAHN, RAIDER и др.

 

Свредлата за метал шестостенна опашка са подходящи за стандартните акумулаторни винтоверти. Подходящи са за всякакви държачи, включително за конвенционални патронници.

 

Само в магазини „Баш Майстора“ може да изберете свредло за метал и да се възползвате от цена с 5% отстъпка при поръчка онлайн.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.