Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 924 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 924 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Ролетки

Ролетката е основно средство за измерване, което ще видите навсякъде и в ръцете на всеки Баш Майстор. Тя представлява прибиращ и изваждащ механизъм на прикрепена измервателна лента към него, която служи със своята нанесена измервателна скала за измерването на даден предмет или обект.

 

Повечето майстори са снабдени с различни видове ролетки, като тези видове се водят професионални и са многократно по-качествени.

 

Характеристики и особености на ролетките

 

Важно е да се наблегне на следните характеристики и специфики за качество и издръжливост на отделните елементи. Ето в какво основно се състои разликата между професионалната ролетка и тази за общо ползване.

 

Многократният брой развивания и навивания и издръжливостта на самата пружина за навиване се износва различно. Спирачната система блокира лентата или не я застопорява правилно, a при мокрене се образува влага или навлизане на прахови частици. В такъв случай ролетката става неизползваема само заради това. Корпусът може да е лесно чуплив при некачествени модели и неговата здравина се нарушава лесно.

 

При постоянна работа износването на скалата за измерване не личи и се затрива лесно. Много често се е случва да се търка и падат различни предмети или уреди, което неизменно води до нарушаване на затриването на лентата.

 

При различно напрежение и усукване лентата се пречупва прекалено лесно. Това условие се отнася до здравината на самата лента и материала, от който е изработена.

 

Недостатък при доста модели е, че лентата се прегъва при измерване на дълги разстояния. Наблюдава се и неточност до 2 или 3 мм.


Много важно е да обърнем особено внимание на гореизброените качествени и количествени изменения, които могат да настъпят при работата с нашата ролетка, която ще закупим, за да не съжаляваме в много близко време след покупката. Закупуването на качествена ролетка на добра цена е добра инвестиция за бъдещето и безпроблемна работа на всеки майстор.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.