Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 251 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 251 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Ролетки

Основно средство за измерване, което ще видите навсякъде и при всеки “Баш Майстор” е ролетката . Всеки има нужда от ролетка за измерване, всеки е имал, поне няколко различни модели и варианти. Ролетката накратко представлява, прибиращ и изваждащ механизъм на прикрепена измервателна лента към него, която служи със своята нанесена измервателна скала, за измерването на даден предмет или обект.

 

Повечето майстори са снабдени с различни видове ролетки, като тези видове се водят професионални ролетки и са многократно по качествени.

 

Важно е да наблегнем на следните характеристики и специфики за качество и издръжливост на отделните елементи. Ето в какво основно се състои разликата между професионална ролетка и така предназначената за общо ползване.
Многократния брой развивания и навивания и издръжливостта на самата пружината за навиване се износва различно. Спирачната система блокира лентата или не я застопорява правилно, при намокряне влага или навлизане на прахови частици. В такъв случай ролетката става неизползваема само заради това. Корпуса може да е лесно чуплив при некачествените модели и негова здравина се нарушава лесно.

 

Много важно е да видим от какво е изработен. При постоянна работа износването на скалата за измерване не личи и се затрива лесно. Много често се случва да се търка и падат различни предмети или уреди, което неизменно води до нарушаването на затриването на лентата. При различно напрежение и усукване лентата се пречупва прекалено лесно. Това условие се отнася до здравината на самата лента и материала от който е изработена. Недостатък при доста модели е, че лентата се прегъва при измерване на дълги разстояния. Наблюдава се и неточност до 2 мм или 3 мм.


Много важно е да обърнем особено внимание на гореизброените качествени и количествени изменения, които могат да настъпят при работата с нашата ролетка, която ще закупим, за да не съжаляваме в много близко време след покупката. Закупуването на качествена ролетка на добра цена е добра инвестиция за бъдещето и безпроблемна работа на всеки майстор.


Предлаганите на склад в магазини "Баш Майстора" марки ролетки са:

Ценовата гама и характеристики, предлагат голям избор за всеки опитен майстор и професионалист. Всеки клиент с поръчка през онлайн магазин Баш Майстора получава 5% отстъпка от цената.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.