Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 111 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 111 Артикула.

Консумативи за такери

Гвоздеите за електрически такери са крепежни елементи, чиито глави могат да бъдат кръгли или плоски. Обикновено се произвеждат от непоцинкована или горещо поцинкована стомана, като непоцинкованите се използва за временни крепежи, защото бързо ръждясват. Имат различна дължина, диаметър и пачки, в които броят на гвоздеите е различен.

 

Кламерите за такер, известни още като скоби за такер, се използват обикновено при опъването на облицовъчни тъкани върху шперплат, дърво или подобни материали. Кламерите за електрически такери се различават по видовете заточване на краищата, по размери, форма и дълбочина. Плоските кламери за такер са предназначени за закрепване на нетъкани материали като картон, найлон и други подобни материали. Широките кламери за такер са подходящи за здраво закрепване на шперплат, гипсокартон и други подобни материали, а тесните кламери за такер са предназначени за създаването на “невидими” свръзки.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете гвоздеи и кламери за такер от доказани производители.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.