Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.

Консумативи за такери

Такерите са незаменим инструмент с широко приложение в мебелната промишленост, тапицерството, дърводелството, строителството и ремонтната дейност. Той се използва за ударно забиване на пирони или скоби, а комбинираните модели – и за двете.

 

Гвоздеи за такер

 

Гвоздеите за такери са крепежни елементи, чиито глави могат да бъдат кръгли или плоски. Обикновено се произвеждат от непоцинкована или горещо поцинкована стомана, като непоцинкованите се използват за временни крепежи, защото бързо ръждясват.

 

Имат различна дължина, диаметър и пачки, в които броят на гвоздеите е различен.

 

Кламери за такер

 

Кламерите за такер са известни още като скоби за такер. Използват се обикновено при опъването на облицовъчни тъкани върху шперплат, дърво или подобни материали.

 

Кламерите за електрически такери се различават по видовете заточване на краищата, по размери, форма и дълбочина.

 

Плоските кламери за такер са предназначени за закрепване на нетъкани материали като картон, найлон и други подобни материали. Широките кламери за такер са подходящи за здраво закрепване на шперплат, гипсокартон и други подобни материали, а тесните кламери за такер са предназначени за създаването на „невидими“ свръзки.

 

Защо да изберете консуматив за такери от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме консумативи за такери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.