Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече

Заваръчна техника

В категорията „Заваръчна техника“ в онлайн магазини „Баш Майстора“ ще откриете висококачествени апарати за MIG/MAG заваряванеапарати за електродъгово заваряване и апарати за точкова заварка от доказани производители, лидери на пазара.

 

Апарати за MIG/MAG заваряване

 

Апаратите за MIG/MAG заваряване се ползват най-често в разнообразни сфери поради добрите си възможности и отличната производителност. Познати са още като телеподаващи апарати MIG/MAG, които са изключително благонадеждни и търсени за различни действия.

 

Заваряването с MIG/MAG апарати има много преимущества пред заварката с електроди и поради тази причина е много по-предпочитан, включително в домашни условия или в майсторската работилница.

 

С MIG/MAG апаратите могат лесно да се осъществят вертикални и таванни заварки. Основното им преимущество е изцяло чист, без примеси, заваръчен шев.

 

Апарати за електродъгово заваряване

 

Заваръчните апарати, познати още като електрожени, са компактни и леки и са подходящи за употреба навсякъде. Отличават се със стабилна дъга, оборудването им е лесно за настройване, а процедурата е опростена в сравнение с някои други заваръчни процеси.

 

Апаратите за електродъгово заваряване се използват основно за заваряване на чугун и стомана. Те могат да заваряват широк спектър от други метали, включително алуминий, медни сплави и никел.

 

Апаратите за електродъгово заваряване са относително евтини, а оперативните разходи са по-ниски, отколкото при другите методи за заваряване. Апаратите за електродъгово заваряване биват заваръчни инверторни и заваръчни трансформаторни.

 

Апарати за плазмено рязане

   

Апаратите за плазмено рязане се използват заедно с генератор или в мрежи с променливо напрежение. Снабдени са с регулатор на налягането, а въздушното охлаждане предпазва трансформатора и корпуса от прегряване и преждевременно спиране.

 

Апарати за точкова заварка

 

Най-често апаратите за точкова заварка намират приложение в автомобилната индустрия, където се използват почти универсално за заваряване на ламарината при производство на автомобили. Те могат да бъдат напълно автоматизирани и много от индустриалните роботи, намиращи се на монтажните линии.

 

Тези заваръчни машини са лесни за работа и са най-ефективната система за заваряване в производството. Според вида на захранването си апаратите за точкова заварка използват трифазен и монофазен ток.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите и комбинирани апарати за заваряване.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.