Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комби двигатели

Градинарството често изисква от градинаря да има няколко инструмента под ръка във всеки един момент. С комби двигателите, предлагани от онлайн магазин „Баш Майстора“, Вие спестявате часове труд в пренасяне на тежка техника. Тези професионални инструменти са удобни за стартиране и транспортиране, а бързите им връзки позволяват лесната подмяна на всеки един комби инструмент.

 

Комби двигателят MAKITA EX2650LH е с 8 различни приставки, позволяващи на оператора бързо и лесно да осъществи цялостна поддръжка на обработваната площ/обект без нужда от допълнителни машини и устройства. Двигателят може да бъде накланян под всякакъв ъгъл.

 

Комби двигателят STIHL KM 131 R е подходящ за професионална употреба, изискващ висока мощност. Има уголемен резервоар за гориво за по-продължителна работа без спиране за зареждане.

 

Комби двигателят STIHL KM56 RC-E стартира комфортно благодарение на устройството ErgoStart. Удобен е за транспортиране и съхранение. Има кръгова ръкохватка за универсална употреба.

 

Комби двигателят STIHL KM94 R-CE е оборудван с антивибрационна система – гумените тампони намаляват вибрациите, които се предават от двигателя и въртящия се режещ инструмент. Връзката се освобождава бързо чрез просто разхлабване на Т-образния винт.

 

Комби двигателят STIHL MM 56 e подходящ за най-различни задачи при поддръжката на тревни площи, почвообработката и почистването на равни площи.

 

Акумулаторният комби двигател MAKITA DUX60Z е оборудван с мощен безчетков DC двигател, който елиминира въглеродните четки, позволявайки на мотора да работи по-хладно и по-ефективно за по-дълъг живот.

 

Акумулаторният комби двигател STIHL KMA 130 R e с три степени на мощност за енергийно ефективна и тиха работа при всяка употреба. Снабден е със сглобяемо тяло и кръгова ръкохватка и ниско ниво на вибрации.

 

Акумулаторният комби двигател STIHL KMA 135 R Solo е оборудван с кръгова ръкохватка с ограничител. За да се удължи експлоатационният живот на двигателя, той е оборудван с въздушен филтър с метална решетка.

 

    Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.