Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 780 продукта и наличност над 3 910 617 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 780 продукта в наличност.
3 910 617 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Линейни лазерни нивелири

Точният и надежден нивелир винаги е бил сред най-важните помощници на професионалните майстори и любителите. Той спомага за определяне на разликите във височините на дадени повърхности. Използва се за поставяне на маркировка, оразмеряване и разчертаване местата, където ще се пробива.

 

Линейният лазерен нивелир е по-усъвършенстван вариант на точковите нивелири. Те най-често имат една хоризонтална и една вертикална лазерна линия, които се пресичат перпендикулярно и така проектират кръст върху равнината. На пазара можете да откриете и линейни лазерни нивелири с повече от един хоризонтален или отвесен лазер.

 

С линейните лазерни нивелири измерването става много бързо и изключително прецизно, с точност от 2 до 5 мм. За максимално удобство към тях се предлагат и триноги. Това ги прави идеалния вариант за строителни и ремонтни дейности, полагане на подове, плочки и циментови подови замазки. Но  освен това, се използват и при монтажа на гипсокартон, лепене на тапети и много други дейности. 

 

Много домашни майстори си закупуват линеен лазерен нивелир защото е много практичен при задачи като монтиране на мебели и картини.

 

По-професионалните модели на линейните лазерни нивелири имат по-голям обхват на действие и по-добра точност. За улесняване на работата си, много професионалисти се ориентират към варианти с включен в комплекта статив. Важно е да се съобразите с работни диапазон на уреда, ако често се налага да работите в по-големи помещения.

 

Какви линейни лазерни нивелири можете да откриете при нас?

 

Ако сте решили да смените или подобрите своята измервателна техника, не се колебайте да се възползвате от предложенията на онлайн магазин “Баш Майстора”! При нас ще откриете линейни лазерни нивелири от водещи производители:

 

  • BOSCH
  • DEWALT
  • KAPRO
  • LASERLINER
  • MAKITA
  • SOLA
  • STANLEY

 

Предлагаме Ви и аксесоари за линейни лазерни нивелири - приемници, монтажни скоби и триноги. В зависимост от приложението, те могат да улеснят работата на уреда и да увеличат възможностите и точността му.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.