Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 727 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 727 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за маркуч

Скобите за маркуч се използват за затягане и уплътняване на маркучи, тръби и адаптори за свързване на съединения за течности или газове. Широко използвани са в напоителното оборудване, автомобилите, индустрията и други. Скобите за маркуч обикновено са метални, така че да осигуряват достатъчна здравина на съединението.

 

Видове скоби за маркучи

 

  • Винтова скоба
  • Винтова скоба с червячен механизъм

 

При винтовите скоби затягането се извършва с винтове и гайки, прикрепени към скобите. Винтовите скоби имат голяма сила на затягане и висока надеждност. Лошото е, че са малко по-обемисти и като цяло по-скъпи.

 

Скобите с червячен механизъм са компактни, леки и по-достъпни. Те обаче са склонни към презатягане и саморазхлабване. Въпреки това, при качествено изработване, скобите с червячен механизъм са по-подходящи при водни и горивни съединения в автомобилостроенето.

 

Защо да изберете скоба за маркуч от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за маркучи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.