Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фасадно рамково скеле

Фасадното рамково скеле се използва за извършване на зидаро-мазачески работи, реставрационни, облицовъчни, бояджийски и ремонтни работи, както и за монтаж на конструкции от стомана. Това е тръбна рамкова конструкция, която се сглобява на модулен принцип без болтове, позволяваща бързо монтиране и демонтиране.

 

Скелето е с обезопасителни парапети. При нужда може да се монтира специална конзола с макара за вдигане на материалите до платформата. Фасадните рамкови скелета са често използвани както при строителство, така и при ремонтни дейности.

 

Помощни средства на фасадното рамково скеле

 

Напречникът, укрепващ с кука, е подходящ за олекотено подвижно безболтово скеле и за фасадно рамково скеле. Материалът е стомана, а покритието – боя.

 

Основите, крайните парапети, винтовите пети и полурамките са подходящи за фасадно рамково скеле. Материалът е стомана, а покритието – боя.

 

Рамката, стойката за парапет, стълбата и талпата за стълбищна клетка намират приложение за фасадно рамково скеле.

 

Защо да изберете фасадно рамково скеле от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фасадни рамкови скелета, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.