Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 787 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 787 Артикула.

Пирони

Пироните са крепежни елементи, които обикновено са цилиндрични, като единият им край е остър, а другият – с по-широка глава. Най-ползваните пирони са изработени от нисковъглеродна стомана, но за специфични цели могат да се ползват и пирони от неръждаема стомана, месинг и други материали.

 

Обикновено се коват с чук или специфичен пистолет, който се задвижва от сгъстен въздух или малко количество експлозив. Пиронът съединява елементи чрез триене по посока на оста си и чрез силата на срязване напречно на оста си. За се предотврати вадене, обикновено върхът на пирона се криви.

 

Видове пирони

 

Гвоздеите биват стоманени и строителни. Стоманените пирони са допълнително закалени, което ги прави подходящи за употреба при твърди материали като бетон. Ползват се за закрепване на изолации, ламперии и други към бетонни плочи.

 

Биват също черни или поцинковани. Българските са изработени по стандарт БДС EN 10230 1:2006. Строителните пирони са с различна дебелина и дължина. Те са с плоска глава и гладко стебло. Изработени са от стомана, без покритие. Намират приложение в строително-ремонтните дейности, производството на мебели и дърводелството. Изработени са по стандарт БДС EN 10230 1:2006.

 

Защо да изберете пирони от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пирони, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.