Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 468 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 468 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ластици за багажник

Ластиците за багажник са предназначени за надеждното укрепване (фиксиране) на превозвания багаж в автомобила. Ластиците за багажник представляват еластични гумени въжета с текстилно покритие от полиестер, в краищата на които са прикрепени здрави куки – метални или пластмасови с метална сърцевина. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете ластици за багажник, които се предлагат в комплекти от 2 или 5 броя, а дължината им е от 50 см до 100 см. Ластиците за багажник също така намират приложение и за къмпинг или колоездене, както и у дома.

 

Ластиците за багажник WOLFCRAFT 100 см имат висококачествен дизайн. Те са с пластмасови куки с метална сърцевина. Подходящи са за универсална употреба за къмпинг или колоездене, в колата или у дома.

 

Ластиците за багажник WOLFCRAFT 50 см са в комплект, състоящ се от 5 ластика, всеки е с дължина 60 см, с топка от едната страна и кука от другата. Тази принадлежност Ви разрешава сигурно да прикрепите покривалото на каросерията на автомобила, за да се предотврати случайното му излитане или повдигане. С ластиците можете да връзвате и багаж, уреди, инструменти върху багажника на леки автомобили, микробуси, камиони и др.

 

Ластиците за багажник WOLFCRAFT 60 см са в комплект, състоящ се от 5 ластика, всеки е с дължина 60 см, с топка от едната страна и кука за закопчаване. С ластиците можете да връзвате и багаж, уреди, инструменти върху багажника на леки автомобили, микробуси, камиони и др.

 

В категорията Предпазни средства в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от защитни маски, антифони, каски, ръкавици, шапки и др. от водещи производители на достъпни цени. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.