Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 053 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 053 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ластици за багажник

Ластиците за багажник са предназначени за надеждно укрепване (фиксиране) на превозвания багаж в автомобила. Ластиците за багажник представляват еластични гумени въжета с текстилно покритие от полиестер, в краищата на които са прикрепени здрави куки – метални или пластмасови с метална сърцевина.

 

Ластиците за багажник също така намират приложение и за къмпинг или колоездене, както и у дома. Тези принадлежности Ви разрешават сигурно да прикрепите покривалото на каросерията на автомобила, за да се предотврати случайното му излитане или повдигане. С ластиците можете да връзвате багаж, уреди, инструменти върху багажника на леки автомобили, микробуси, камиони и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете ластици за багажник, които се предлагат в комплекти от 2 или 5 броя, а дължината им е от 50 до 100 см.

 

Защо да изберете ластик за багажник от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ластици за багажник, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.