Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.

Кофражно оборудване

Кофражът е постоянна или временна конструкция, която се използва в строителството за формиране на изделия или конструктивни елементи от бетон или стоманобетон. Има три основни функции – вместяват бетон, формират повърхност и геометрия и носят товарите по време на строителството.

 

Материалите за кофраж са:

     

  • обработен дървен материал – летви, дъски, дървени греди
  • преработен дървен материал – двойно Т-греди с височина 16, 20, 24 см, трислойни плоскости, водоустойчиви шперплати
  • стомана – ламарина, профили
  • алуминиеви сплави – профили
  • изкуствени материали – ПВЦ, ПУ, гума, фибростъкло.

 

Водоустойчивият шперплат притежава отлична издръжливост. Устойчивостта на износване и повърхностната твърдост се оценяват във всяка индустрия. Отличен материал за строителството и производството на мебели е брезовият шперплат. Водоустойчивият намира голямо приложение в кофражните платна, строителството и мебелната промишленост.

 

Кофражните греди са най-ползваните дървени, конструктивни елементи в строително-монтажни/кофражни дейности. Притежават висока устойчивост на огъване и тежест и дълъг експлоатационен живот.

 

Дистанциалите са разделителите за олекотен дървен кофраж. Използването им се прилага за висока производителност при строителство и ремонт.

 

Клемите за кофраж, които се използват за фиксиране на детайли по време на обработка, са клинна стяга и пружинна стяга. Съставени са от две части – тяло и стоманен клин. Притежават самозаключващи свойства, спомагащи за изтегляне на арматура при стягане на кофража.

 

Кутиите за чакаща арматура са идеалното решение за съединяване на сглобяеми бетонови елементи. Те се състоят от първично затворена защитна кутия с 1 или 2 пластмасови скоби, които се приковават към кофража  и се поставят в елемента при изливане на бетона.

 

Обтегачите за стягане се използват за фиксиране на кофраж. Те се произведени по високи стандарти и имат висока устойчивост на огъване и тежина.

 

Кофражните платна са дървени елементи, използващи се за изграждане на кофраж в строителството и ремонтните дейности. Подходящи са за кофриране на фундаменти, колони, стени с прав или извит контур, самостоятелни греди и плочи.

 

Теловете са едни от най-използваните конструктивни елементи в кофражните дейности. Използват се за армиране и кофраж, както и за изработване на огради, мрежи и в градинарството.

 

Кофражните шпилки и гайки се използват за фиксиране на кофраж. Благодарение на дългия им експлоатационен живот се постига редуциране на използвания материал и намаляване на разходите.

 

Муфи за свързване на арматура, кофражни подпори, стойки и конзоли за работна площадка, телчета с куки, уплътнения и изолации, фиксатори и шини за кофраж може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

 

Кофражно оборудване на склад. Вижте онлайн оборудване и техника в магазини Баш Майстора с пълни технически характеристики.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.