Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Аксесоари за стълби

Аксесоарите за стълби са много важна част от правилното им функциониране. В магазини „Баш Майстора“ може да намерите разнообразни аксесоари за стълби, които гарантирано ще Ви осигурят по-голямо удобство и комфорт, а също така и по-голяма сигурност по време на работа.

 

Видове аксесоари за стълби

 

Платформата за пета за алуминиева стълба служи за сигурно и удобно стоене върху стълби с напречници. Може да се използва и като поставка при различни дейности върху стълби с квадратни стъпала. Платформата е изработена от алуминий.

 

Платформите за стълби се състои от две части.

 

Тапата за основа е заместващ елемент за полупрофесионални стълби. Странично се поставя към напречната греда. Използва се за професионални стълби.

 

Траверсите за алуминиева стълба се използват за увеличаване на площта за стоене и изравняване на височините на неравни повърхности. Подходящи са за напречни сечения.

 

Защо да изберете аксесоар за стълби от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за стълби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.