Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 722 продукта и наличност над 3 815 934 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 722 продукта в наличност.
3 815 934 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за стълби

В тaзи категория на магазини „Баш Майстора“ ще откриете разнообразие от аксесоари за стълби с търговската марка KRAUSE, които гарантирано ще Ви осигурят по-голямо удобство и комфорт, а също така и по-голяма сигурност по време на работа.

 

Платформата за пета за алуминиева стълба KRAUSE 25x25 см служи за сигурно и удобно стоене върху стълби с напречници. Може да се използва и като поставка при различни дейности върху стълби с квадратни стъпала. Платформата е изработена от алуминий.

 

Платформата за стълба KRAUSE CORDA 4x3 се състои от две части. Едната е с размер 90/32 см, другата – 60/32 см.

 

Тапата за основа KRAUSE MONTO 64x25 мм е заместващ елемент за полупрофесионални стълби. Странично се поставя към напречната греда. Използва се за професионалните стълби от серията MONTO.

 

Траверсите за алуминиева стълба KRAUSE 2 бр се използват за увеличаване на площта за стоене и изравняване на височините на неравни повърхности. Подходящи са за напречни сечения на профилите от 64х25 до 97х25 мм.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете огромно разнообразие от скелета и стълби на склад от водещи производители на достъпни цени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.