Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 738 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 738 Артикула.

Ръчни инструменти

Ръчните инструменти са средства, използвани при ръчни дейности. Те предоставят възможност за разширяване и подобряване на ръчно извършената работа. Този инструмент се използва за трансформация на материали и предмети и създаване на нови. Използват се от хилядолетия и с настъпването на индустриализацията непрекъснато се развиват и специализират. Различните видове ръчни инструменти имат различни приложения и структури.

 

Видове ръчни инструменти

 

  • общи ръчни инструменти
  • специализирани инструменти за автомобили
  • специализирани инструменти за велосипеди
  • специализирани инструменти за мотоциклети

 

В подкатегорията „Ръчни инструменти общи“ на Ваше разположение са множество предложения – газови бутилки за пропан-бутан, вложки, гъби, инструменти за гипсокартон, инструменти за почистване на тръби и канали, маламашки, менгемета, отвертки, пили и още много инструменти от най-високо качество на най-добрите марки в бранша.

 

Специализираните инструменти за автомобили са проектирани и произведени за извършване на специфични видове дейности. Използват се за работа, при която стандартните инструменти не могат да влязат в употреба поради размер, право на достъп или практичност.  Могат да бъдат класифицирани според вида дейност – за спирачки, за климатици, за алтернатори, за блокаж и включване на двигатели с вътрешно горене и други.

 

Специализираните инструменти за велосипеди включват инструменти за вериги, демонтаж на венец, демонтаж на гуми, за нипели, за подравняване, за уплътнение на вилката, стендове за центровка на капли, ключове за велосипеди и метчици и други.

 

В категорията „Инструменти за двигател на мотоциклети“ се включват инструменти за запалителни свещи, инструменти за клапани, инструменти за колянов вал, инструменти за маховик, инструменти за съединител и скорости.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.