Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 787 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 787 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фибърдиск шкурки

Шкурките фибърдискове са обвити от едната страна със слой от синтетична смола и абразивни зърна. Ползват се на ъглошлайф заедно с опорни подложки (главно при обработването на метал).

 

Фибершайбите са предназначени за използване за широк спектър от материали, включително дърво и неръждаема стомана, закалена стомана, нисковъглеродна стомана, цветни метали и други материали.

 

Някои фибершайби са произведени от вулканизирано влакно от Х – тип, покрито със зърна от силициев карбид, слепени със смола. Подходящи са за шлайфане на мрамор, камък и строителни материали. Покритието с максимален размер на диска и възможността за охлаждане го прави идеален за употреба върху повърхности от инокс, както и от мека стомана.

 

Защо да изберете фибърдиск шкурка от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фибърдиск шкурки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.